20 de gener del 2005

[Previsió] El Consell de l'Audiovisual de Catalunya celebra el seu ple a Tortosa

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) realitzarà el proper Ple, el 20 de gener, a Tortosa. Així mateix, el CAC es reunirà amb els prestadors de serveis de ràdio municipal i de televisió pública i privada de les Terres de l’Ebre (el Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta) per tal d’analitzar conjuntament la situació del sector de l’audiovisual en aquest territori.


A les 16.30 hores, el president del CAC, Ramon Font, explicarà en roda de premsa l’objectiu i els elements més destacats de la jornada de treball.

La jornada també inclourà una trobada amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó; el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Castor; el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu; el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Bernat Pellisa, i el president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Àngel Ferràs.

La reunió entre el Consell, els prestadors i els responsables institucionals respon a la voluntat del CAC d’incrementar la seva presència arreu de Catalunya, amb l’objectiu d’afavorir el coneixement adequat del sector i de millorar els canals d’interlocució. Aquesta serà la setena jornada de treball del Consell amb els diferents prestadors d’arreu de Catalunya, i la segona que té lloc a les Terres de l’Ebre.

Acte: roda de premsa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

Dia: dimecres, 20 de gener de 2010

Hora: 16.30 hores

Lloc: Sala Polvorí del Parador de Tortosa Castell de la Suda (Tortosa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta