1 de febrer del 2006

Ercros destinarà 72.000 euros en cinc anys per contribuir a la gestió de la reserva de Sebes

L'alcalde de Flix, Pere Muñoz, i el director de la planta electroquímica d'Ercros, Agustín Antonio Franco Blasco, van signar ahir al migdia un conveni per formalitzar el suport de l'empresa al pla de gestió de la reserva natural de fauna salvatge de Sebes i Meandre de Flix. L'ajut d'Ercros serà de 72.000 euros durant el període 2006-2010, amb una aportació anual de 14.425 euros en cada exercici. El conveni també deixa oberta la possibilitat que Ercros estengui la col·laboració a altres exercicis, una vegada finalitzi el termini fixat. Per la seua banda, l'Ajuntament flixenc es compromet a justificar les despeses que es generin i que estiguin subjectes a l'ajut aportat per Ercros. També a fer constar aquest suport de l'empresa en totes aquelles actuacions que es desenvolupin en el marc del conveni amb Ercros sobre la reserva de Sebes.
L'empresa Ercros ja havia donat suport anteriorment a diferents activitats relacionades amb la gestió de la reserva natural. L'electroquímica va participar en el mòdul de medi ambient de l'antiga escola taller de Sebes, i també va cedir una part de la finca de l'antiga Cloratita, que va ser destinada al viver del mòdul de jardineria de la mateixa escola taller. A més, Ercros forma part de la comissió de seguiment del pla de gestió de Sebes, organisme en què també participen l'Ajuntament de Flix; el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat; la Fundació Territori i Paisatge, de l'obra social de Caixa de Catalunya; el Parc Natural del Delta de l'Ebre, i el Grup de Natura Freixe. De fet, el Grup de Natura Freixe és qui s'encarrega de la gestió directa de la reserva de Sebes.

El Punt (01-02-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta