24 de març del 2006

L’Ajuntament i els «pubs» de Tortosa inicien els tràmits per assumir l’explotació de Les Carpes

Els empresaris també estudien avançar una hora el tancament dels seus locals

Els empresaris d’oci nocturn de Tortosa decidiran en poc més d’una setmana si assumeixen la gestió directa del recinte lúdic de Les Carpes del Riu durant tot el 2006. La reunió de dimecres al vespre amb la regidora de Governació, Consol Cordero, va servir per establir les bases d’una possible cessió als propietaris dels pubs. Els locals tancarien una hora abans i després els pubs traslladarien la seua activitat a Les Carpes del Riu, i l’Ajuntament impulsaria una nova zona lúdica a partir del 2007.

La regidora de Governació va explicar que els propietaris dels pubs estudiaran durant la pròxima setmana l’oferta municipal per fer-se càrrec de Les Carpes del Riu. Un recinte lúdic que l’Ajuntament haurà de desmantellar durant el 2007, quan comencin les obres del campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) al parc de la Fira de Remolins. «Si enguany els empresaris fan l’esforç per assumir la gestió directa del complex, l’Ajuntament també farà tot el possible per facilitar-los uns altres terrenys més endavant», va detallar. Cordero va concretar que l’altra condició perquè s’encarreguin de l’explotació de Les Carpes del Riu és que els pubs tanquin a partir de les dues de la matinada, una hora abans del permès per la llei. «Els veïns de la zona en què es concentren la majoria de pubs s’han queixat pel soroll al carrer», va explicar Cordero, que va remarcar que ara aquesta situació no representa un problema greu. «Si tanquem els pubs abans i donem una alternativa als joves per continuar la festa, evitarem algunes molèsties als veïns i concentrarem tota l’oferta nocturna en una zona», va concretar. La regidora va agrair la «bona predisposició» dels empresaris locals, que podrien assumir la gestió de Les Carpes del Riu més enllà de la temporada d’estiu, fins al 31 de desembre. «Els veïns del parc de la Fira també s’han queixat pel soroll de Les Carpes del Riu, però la policia local mantindrà els controls de sonometria», va garantir la regidora. En aquest sentit, Cordero va recordar que la concessió del recinte lúdic s’acabava el 2008, però que la renúncia de l’empresa Gurguis SL i l’acord per emplaçar el campus de la URV al parc de la Fira han avançat el seu tancament i desmantellament. «El que està clar és que si som una ciutat universitària haurem de tenir una altra zona lúdica», va concloure.

El Punt (24-03-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta