El cuiner Joan Forcadell, propietari del restaurant Rosa Pinyol, va ser ahir l’encarregat d’obrir les jornades gastronòmiques L’abadejo, del mercat al plat, que organitza l’associació de restauradors Plat i Got amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i l’associació de venedors del mercat central. Després de comprar els ingredients al mateix mercat, Forcadell va instal·lar una cuina al passeig central i va preparar plats cuinats amb abadejo. Els tres plats escollits ahir van ser una amanida d’abadejo amb taronja, abadejo a la planxa amb verdures i un suquet d’abadejo amb carxofa. En la mateixa línia, el president de Plat i Got, Marc Duran, va explicar que Forcadell havia acceptat «una proposta molt atrevida» per dijous que ve, ja que el cuiner tornarà a preparar diferents plats amb abadejo al passeig central del mercat. «La gent podrà portar els seus ingredients i Joan Forcadell els prepararà un plat que després es podran emportar a casa», va dir. Duran també va recordar que les jornades gastronòmiques de l’abadejo s’allargaran els pròxims tres caps de setmana als restaurants associats a Plat i Got.
El Punt (17-03-06)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.