12 d’abril del 2006

El mundial de ciclisme en pista, en directe al canal Eurosport a partir de Dijous Sant

Si teniu accés al canal esportiu Eurosport (disponible al dial 52 de Digital+ i en alguns operadors de cable), a partir de Dijous Sant, dia 13 d'abril, podreu veure les retransmissions del campionat del món de ciclisme en pista, amb una quinzena d'hores en directe. Els comentaris aniran a càrrec d'Antonio Alix i de Peio Ruiz Cabestany. La selecció espanyola tindrà en el català Sergi Escobar la seua millor arma per lluitar per les medalles. Escobar, que ja va ser medallista als Jocs Olímpics d'Atenes 2004, és el gran favorit a la prova de persecució individual. Quatre quilòmetres de lluita contra el crono, amb motiu d'una prova en què Escobar tindrà com a principals rivals els corredors holandesos i anglesos.
Aquest mateix matí, el president de la penya ciclista Baix Ebre, Adolfo Giné, ens ha recomanat que seguim l'esdeveniment més important de la temporada del ciclisme en pista, per valorar millor si l'Ajuntament de Tortosa hauria d'enderrocar el velòdrom de l'estadi municipal per construir les noves piscines. El primer mundial de ciclisme en pista va fer-se l'any 1895 a la ciutat alemanya de Colònia.
El mundial d'enguany es corre al velòdrom de Burdeus, que és l'escenari del campionat del món per segona vegada en la seua història. Participiran més de 260 corredros de 34 nacionalitats. Molts dels corredors de la selecció russa s'entrenen a Tortosa des de fa anys.
Les retransmissions seran dijous, a partir de les sis de la tarda, i divendres, 14 d'abril, a partir de la mateixa hora. El dissabte, Eurosport connectarà amb el mundial de ciclisme en pista a partir de les deu del matí, i a un quart de quatre. Diumenge, a partir de les dues del migdia, i a tres quarts de cinc de la tarda.

Per saber més sobre la cobertura d'Eurosport al mundial de ciclisme en pista, cliqueu aquí mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta