L’Escola Municipal de Cuina del Centre de Formació Ocupacional de l’Ajuntament de Tortosa ha organitzat entre els mesos de febrer i juny un total de 12 cursos monogràfics, amb l’objectiu d’apropar les diferents especialitats a totes les persones interessades a augmentar els seus coneixements sobre el món de la cuina. Els cursos monogràfics, en què de moment ja han participat unes 90 persones, han rebut un total de més de 200 inscripcions si tenim en compte la resta de cursos programats i que s’impartiran fins al juny. De fet, ja s’han realitzat els primers cursos sobre nous plats tradicionals; tast de vins; esmorzars i berenars saludables i deliciosos; mones de Pasqua casolanes, i cuina de Quaresma (cuina de l’abadejo). Per tant, encara és oberta la inscripció per als cursos pendents, que són els següents: arrossos del món; pastisseria per a principiants; el pa fet a casa, postres de fruita (mousses i semifreds), entrants de primavera (terrines i patés de verdures) i microcuina (aperitius originals per a les festes).
El Punt (21-04-06)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.