11 de maig del 2006

CiU desafia l’alcalde de Tortosa a querellar-se contra la Plataforma Salvem lo Velòdrom

El portaveu del grup municipal de CiU, Ferran Bel, va desafiar ahir l’alcalde de Tortosa, Joan Sabaté (PSC), a querellar-se contra els membres de la Plataforma Salvem lo Velòdrom que dilluns van interrompre el ple de l’Ajuntament. La reacció de Bel tenia l’origen en unes declaracions del regidor d’Esports, Sisco Lahosa (ICV), que El Punt reproduïa ahir. Així, Lahosa va explicar que el govern municipal estudia emprendre algun tipus de mesura legal, perquè la plataforma hauria pogut cometre un delicte d’alteració de l’ordre públic. «A nosaltres també ens havien arribat rumors, però no ens ho volíem creure», va admetre Bel. El convergent va valorar que no seria la primera vegada que l’alcalde es querella contra un membre d’alguna plataforma «incòmoda», i va recordar la denúncia de Sabaté contra el portaveu de la plataforma del Baix Ebre, Enric Colomé, durant la polèmica pels parcs eòlics del coll de l’Alba. Bel va interpretar que el govern pretén coaccionar la plataforma, «només vint-i-quatre hores després d’haver ofert diàleg i consens». A més, Bel va dir que el govern vol enfrontar la gent del ciclisme amb la resta de les entitats esportives, i va animar Lahosa a fer públic els «punts secrets» del pacte de govern amb què el PSC, ERC, ICV i Independents per l’Ebre (IPE) haurien assumit l’enderrocament del velòdrom.
En aquest sentit, el portaveu d’IPE, Josep Maria Franquet, va negar que el document Pacte per una Tortosa de progrés inclogués cap al·lusió al caràcter «inqüestionable» de la necessitat d’enderrocar el velòdrom. «De fet, IPE encara va tardar unes setmanes, abans d’entrar al govern», va recordar. Franquet també va afirmar que mentre IPE estiga al govern «ningú es querellarà contra una plataforma popular».

El Punt (11-05-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta