11 de maig del 2006

Una vintena d’afectats s’alien contra la línia d’evacuació de la Terra Alta

La nova plataforma denuncia les «tàctiques mafioses» d’Aerta i la complicitat de les administracions

Un grup de propietaris afectats per la construcció de la línia d’evacuació de l’energia eòlica de la Terra Alta ha acordat constituir una plataforma, amb l’objectiu de coordinar la seua oposició al projecte d’una manera més efectiva. El portaveu de l’entitat, Joaquim Abella, va explicar que ja representen una vintena d’afectats que s’han negat a signar els fulls de les expropiacions proposades per Aerta, la societat d’empreses que promou la construcció de la línia d’alta tensió. A més, Abella va denunciar els mètodes «mafiosos» d’Aerta, així com la complicitat de les diferents administracions interessades en la construcció dels parcs eòlics.

«Els propietaris que encara no hem signat les expropiacions volem denunciar el comportament d’Aerta, que ens cita als bars i envia els seus representants a les nostres cases, amb talons a la mà», va descriure ahir el portaveu de la plataforma d’afectats, Joaquim Abella. En aquesta línia, el portaveu va explicar que ell mateix havia estat citat a un bar, on havia d’acudir «amb les escriptures dels terrenys, perquè signés l’expropiació si volia rebre el xec». «No estem d’acord ni amb el desplegament eòlic que s’està imposant a la comarca, ni amb els mètodes emprats per Aerta amb la complicitat de les diferents administracions que volen que es facin els parcs eòlics», va afirmar. Abella va recordar que la majoria dels terrenys afectats són terres de conreu que quedaran «hipotecades» pel pas de la línia. El portaveu va afegir que la plataforma ja agrupa una vintena de propietaris, principalment de Bot, Batea i Gandesa, però que esperen sumar-hi més gent, sobretot tenint en compte que Aerta ha modificat fa poc el traçat de la línia, i per tant poden haver-hi més afectats.

Llegiu la notícia completa a El Punt (11-05-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta