5 de maig del 2006

Freak-EBRE! recomana l'exposició "D'Hèrcules a Superman" del Museu del Montsià

Per què ens agraden els còmics i les pel·lícules de superherois? Aquest estiu s'estrena la nova versió cinematogràfica de Superman, que ha dirigit Bryan Singer amb la voluntat de refundar el mite de l'Home d'Acer. Per entendre millor el fenomen dels herois contemporanis i conèixer les seues arrels mitològiques, el Museu del Montsià té previst inaugurar aquest vespre l'exposició D'Hèrcules a Superman, que es podrà veure a Amposta fins l'11 de maig. L'exposició té la voluntat de convertir-se en un element de reflexió sobre els vells i els nous mites i herois. Aquesta proposta combina una visió adreçada, alhora, al públic adult i al públic infantil i juvenil, en despertar la imaginació a través de la mitologia i dels llibres.
L'objectiu de la mostra és fomentar l'interès per la mitologia clàssica i fer observar com, encara avui, hi ha un sense fi d'elements culturals, música, pintura, art, llibres... plens de simbolisme de l'antiga Grècia i Roma. Una exposició molt interessant que us recomanem sense cap mena de dubte. De fet, podeu saber més coses sobre l'exposició a Freak-EBRE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta