13 de maig del 2006

Lahosa adverteix que Tortosa pot perdre una inversió de 20 milions si no s’enderroca el velòdrom (inclou vídeo)

El regidor d’Esports, Sisco Lahosa (ICV), va dir ahir que Tortosa podria perdre una inversió d’entre 12 i 20 milions d’euros, si no s’executa el projecte de reforma de les instal·lacions esportives de l’estadi que han dissenyat les àrees d’Esports i d’Urbanisme. Però el projecte, que preveu l’enderrocament del velòdrom municipal per construir-hi les instal·lacions d’aigua i salut, ja no té el suport de tots els membres del govern tortosí. Lahosa va rebutjar el fet d’haver-se convertit en «el dolent de la pel·lícula», i va recordar que com a regidor d’Esports sempre ha fet el que li han dit des del govern municipal. Així, Lahosa va revelar el contingut d’una acta de la comissió de govern del desembre del 2005 i el dictamen d’una comissió d’Urbanisme en què la majoria dels seus membres avalaven l’enderrocament del velòdrom. «Si ara alguns es desmarquen, només puc dir que aquesta no és la millor manera de fer política», va dir Lahosa. El regidor d’Esports va lamentar que «moltes vegades» s’ha sentit «sol» intentant vendre el projecte, i va afirmar que l’alcalde hauria d’haver dit «més clar i més fort» què pensa sobre la proposta. Lahosa va reconèixer que ara mateix, dins del govern amb el PSC i IPE, no té garantits els onze vots que marquen el límit de la majoria al ple de Tortosa. «Però també podríem buscar altres suports», va dir. El regidor d’Esports, que finalment no va comparèixer amb l’altra regidora ecosocialista, Jana Muñoz, va recordar que l’assemblea local d’ICV sí que li ha donat suport. Lahosa va recordar que, a les comissions informatives d’Urbanisme, Muñoz sí que va votar a favor d’enderrocar el velòdrom.

El Punt (13-05-06)

...

Al següent vídeo, Lahosa remarca que ell i l'alcalde són els únics de l'Ajuntament que fan una mica d'esport, i que el seu projecte està avalat amb criteris tècnics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta