12 de maig del 2006

Una entrevista que farà parlar...

Estic desitjant llegir l'entrevista que publica avui el setmanari La Veu de l'Ebre a Àngel Aznar, "representant de membres de set assemblees" de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). Aznar carrega contra el sector de la PDE que dóna suport al portaveu Manolo Tomàs, afirma que l'assemblea general del 22 d'abril va ser "il·legal" i els acusa d'haver-se beneficiat des del punt de vista polític i personal. Una entrevista de la qual se'n parlarà molt en els pròxims dies, i que no servirà per millorar les males relacions que tenen alguns membres destacats de la PDE amb el setmanari. Però no matéssim al missatger: hi ha una sèrie de conceptes, com la pluralitat i la llibertat de premsa, que cal defensar sempre, encara que la premsa doni color als que en algun moment no pensen igual que nosaltres. El conflicte és notícia, i els lectors també són lliures de comprar un mitjà de comunicació o un altre. Mai em veureu comprant l'ABC o El Mundo, si no és que regalen alguna pel·lícula, però mai demanaré que canviïn la seua línia editorial...

2 comentaris:

  1. pos que vols que et digue.....

    ResponElimina
  2. la veritat és que podrien aclarir-se. si volen, amb una mica de fang, calçotets fluorescents i tot això. la gent que pensa una mica i intenta escoltar a totes bandes abans de donar un pas fa temps que n'està fins als collons, i dins de caseta, esmaperduda.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta