3 de juny del 2006

La Ràpita comença el procés de reforma del mercat municipal per tenir més places de pàrquing

L’Ajuntament també adjudica l’ús del subsòl del carrer paral·lel al Sant Josep

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha aprovat aquesta setmana el canvi de qualificació del mercat municipal, que passarà a ser bé patrimonial perquè es puga executar la permuta que hauria de permetre la utilització de l’edifici com a zona d’aparcaments. L’objectiu de la mesura és resoldre la falta de places d’aparcament al centre de la Ràpita i rehabilitar el mercat, que està en una situació força precària. Al subsòl del carrer paral·lel al carrer Sant Josep també s’ha previst un pàrquing.

El govern de Sant Carles de la Ràpita (PSC-IE) va quedar-se sol dijous a la nit a l’hora d’aprovar l’inici de l’expedient per impulsar el procés de reforma del mercat municipal, on preveu fer aparcaments. En aquest sentit, l’alcalde Miquel Alonso va explicar que a través d’una cessió en permuta faran que l’empresa adjudicatària de l’aparcament restauri també el mercat. «D’aquesta manera, solucionem el greu problema que tenim avui al centre de la ciutat, i a canvi l’empresa s’encarrega de la recuperació del mercat, que actualment està en una situació molt precària», va insistir. Alonso hi va afegir que la previsió del govern de la Ràpita és que el procés estiga enllestit al setembre, perquè les obres puguin començar de manera immediata. D’altra banda, els grups de CiU, ERC i el PP van donar suport a l’adjudicació de la concessió del subsòl del carrer paral·lel al carrer Sant Josep. Així, l’empresa Tripato’05 SL serà l’encarregada de construir els aparcaments i gestionar-los durant 50 anys. Com a contraprestació, l’Ajuntament rebrà un cànon de 3.100 euros anuals, amb les corresponents revisions de l’índex de preus del consum (IPC).

El Punt (3-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta