22 de juny del 2006

Tortosa amplia la plantilla de la policia local amb quatre agents nous

L'Ajuntament de Tortosa va presentar ahir els quatre agents que s'han integrat a la plantilla de la policia local, després d'haver-se format a l'Escola de Policia de Catalunya. «Tenim quatre policies nous, en el marc de l'ampliació de la plantilla que hem desenvolupat per aconseguir l'objectiu que ens havíem marcat a l'inici del mandat, que era assolir un increment del 20% en els efectius», va destacar ahir l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté. D'altra banda, l'alcalde va precisar que els agents no tindran una funció específica, i que l'inspector en cap de la policia local els assignarà les funcions pertinents. En aquest sentit, l'inspector en cap, Jesús Fernández, va explicar que els quatre agents passaran un període de formació i de pràctiques, i que durant els primers mesos estaran acompanyats per altres agents veterans. Fernàndez també va dir que l'arribada dels nous agents implicarà una reforma en l'estructura del cos a partir de setembre. De fet, amb aquesta ampliació de la plantilla, que és la primera des del 1999, la policia local de Tortosa ha passat de 45 a 49 agents, i abans de final d'any la previsió és que s'incorporin tres policies més, fins a assolir els 52 efectius. En aquest sentit, Sabaté va destacar que la plantilla de la policia local és «suficient», i va afegir que Tortosa està per damunt del que li correspondria per població, un agent per cada mil habitants.
D'altra banda, Sabaté va confirmar que l'objectiu del govern tortosí és començar enguany les obres de la nova caserna de la policia local, que s'ha de construir a l'antiga cooperativa de Sant Jaume, al barri de Remolins. «Esperem que al llarg del segon semestre de l'any puguem iniciar les obres, perquè cap a finals del 2007 estiga la caserna pràcticament enllestida», va calcular l'alcalde de Tortosa. Finalment, ahir també es van presentar les dues motos noves de la policia local, en el marc de la renovació anual del parc mòbil.

El Punt (22-Juny-2006)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta