7 de juliol del 2006

Somlosquesom i les festes de l'EMD de Jesús

A Ferreries sempre ho hem tingut clar. Després de les festes del nostre barri, venien les del Temple i una mica més tard la festa major de la població veïna de Roquetes. Però sobretot, venien les festes de Jesús. Teníem la sensació que ningú com els de Jesús saben organitzar unes bones festes, xaladores de veritat. Bé, potser els de Remolins, però les festes de Remolins no arribaven fins a l'agost. Avui comencen les festes de l'EMD de Jesús, amb un espectacle piromusical i teatral que ha preparat la colla de diables de l'Associació Cultural 7 Cervells. La cosa promet, i més tenint en compte com ens ho han venut la gent de Somlosquesom, el bloc de referència per saber com se les gasten els jesusencs, a l'hora de fer festes. De fet, ens hem volgut esperar a què comencin les festes de Jesús per parlar d'aquest bloc que vam descobrir per casualitat, mirant vídeos a You Tube. El bloc de Somlosquesom és un projecte participat per gent com Pingu o Krusty, amb tot tipus de material, però sobretot amb fotografies i vídeos de celebracions, sopars d'amics, bodes i altres menjades. De fet, Krusty ja ha avisat que durant uns dies farà festa "aparent" al bloc, però que en realitat estarà recopilant material, "les imatges de la Festa, les cares, les emocions, les vivències, els bons ratos passats junts", per poder penjar-les a Somlosquesom. Mentrestant, us recomanem que visiteu el bloc de tant en tant. Per nosaltres, és un dels millors de les Terres de l'Ebre, únic dins del seu gènere.

Més informació: Programa de la festa major de Jesús.

2 comentaris:

  1. MOOOOOOOLTES GRÀCIES per aquests comentaris, ens afalagues. La veritat i no és per fer-te la PILOTA!! Krusty i jo seguim molt el teu blog.

    Agur.

    ResponElimina
  2. UF!!! això ja dóna vitamines x a continuar fnt lo blog durant 10 anys més!!! Realmnt Moltes gràcies!! sempre va B vore q lo teu "treball" agrada a la gnt!! me ficat tonto i tot!!!
    Mb7s;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta