31 d’agost del 2006

Comunicat de premsa de CiU a les Terres de l'Ebre sobre l'últim comunicat del Col·legi de Periodistes

En relació a l'últim comunicat del Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre, la Federació de CiU a les Terres de l'Ebre vol manifestar el següent:

1.- Compartim les afirmacions incloses als últims paràgrafs de la nota i, especialment, on es diu que "cal defensar els drets de tots els periodistes" per tal d'evitar que ningú "posi entrebancs a l'exercici lliure de la professió", així com la voluntat expressada pel Col·legi de Periodistes de "fomentar el debat públic i plural entre els professionals de la informació, els partits polítics i la resta de ciutadans".

2.- Respecte a l'acusació que la setmana passada va rebre un periodista, en el marc del debat sobre la utilització dels bous en les festes tradicionals de les Terres de l'Ebre, CiU vol deixar absolutament clar que cap membre de la nostra formació política ha vetat cap professional de la informació.

3.- Agrairíem que, en ocasions futures, quan el Col·legi de Periodistes denunciï públicament actuacions tan greus -que fins i tot poden constituir delicte tipificat en el Codi Penal- concreti aquestes denúncies i no ho faci de manera que pugui donar peu a diferents interpretacions pel que fa a l'autoria dels fets.

Tortosa (Baix Ebre-Terres de l’Ebre), 30 d'agost de 2006

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta