30 d’agost del 2006

Senyal d'aparcament trencat al carrer Alfara

Fa almenys tres dies que aquest senyal vertical d'aparcament està trencat i caigut al carrer Alfara de Carles, al barri de Ferreries, concretament en el tram comprès entre els carrers Castelló i Llarg de Sant Vicent. Com sempre, hem de lamentar els actes vandàlics dels que es dediquen a trencar el mobiliari urbà de la ciutat o els senyals de trànsit, ja que la setmana passada aquest senyal estava absolutament doblegat per l'acció d'uns incívics. Ara, el senyal ha acabat de caure i ningú l'ha reparat. Acabo d'introduir una queixa al servei que té el web municipal per comunicar tot tipus d'incidències, queixes o suggeriments sobre l'estat de la via pública. Un servei que sembla que funciona, però que ens obliga a fer-nos la següent reflexió: fins a quin punt hem de ser els ciutadans els ulls d'un Ajuntament que teòricament té gent, funcionaris i polítics, que cobren dels nostres impostos perquè tinguem una ciutat millor?

1 comentari:

  1. No hem de ser els ciutadans els ulls de l'Ajuntament. Si més no, tampoc podem amagar-nos darrera aquesta excusa per no fer-hi res; en ambdós sentits: L'un, el de la queixa a l'administració mitjançant els canals més cridaners; l'altre sentit, contra els vàndals: És la nostra permisivitat familiar, veïnal, urbana i moral en fi, la que dóna corda als comportament antisocials, incivics, indecorosos, irrespectuosos, insolidaris, egoïstes. Ara són els de la senyals, ara són els de les "amotets", ara són els xòfers, ara són els dels gossets, ara són els borratxos, ara són els evasors d'impostos, ara són els aprofitats de tota mena. La ciutat som els veins i molt sovint oblidem que la ciutat és el nostre dret i la nostra obligació, més enllà de l'actuació adminsitrativa.

    Si els berlinesos haguessin esperat el moment polític idòni, el mur encara hi sería al bellmig d'aquella ciutat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta