4 d’agost del 2006

Sabaté inaugura avui el casal de Vinallop

Vinallop està de moda. En pocs mesos, la pedania tortosina ha aconseguit dues inversions importants: d'una banda, el centre de tecnificació de ciclisme, i de l'altra, el complex turístic amb camp de golf que promou Tortosa Golf Resort. Dues actuacions que segurament l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, destacarà avui al vespre quan inauguri el nou casal municipal de Vinallop. El casal es troba situat a la plaça de l'Església, i té dues plantes que es destinaran a diferents usos. Així, la planta baixa servirà com a sala de reunions i exposicions, i comptarà també amb una pantalla i un projector per fer-hi projeccions o veure retransmissions de televisió. A la primera planta se li vol donar un ús com a sala lúdico-juvenil. Les previsions del pedani de Vinallop, Santiago Forné, són instal·lar una taula de ping-pong i un futbolí, perquè els joves del poble tinguin un espai on reunir-se i jugar.
La restauració d’aquest edifici i habilitació com a casal municipal s’ha realitzat en diferents fases i ha tingut un cost total d’uns 30.000 euros. No res, al costat dels 200 milions d'inversió de Tortosa Golf Resort, o del més de milió d'euros que costarà el futur complex ciclista. Però segur que també hi haurà molts veïns de Vinallop que disfrutaran fent un futbolí o una partideta al ping-pong. Al barri de Ferreries, era alcalde Vicent Beguer, quan ens deien que ens farien un casal de joventut al Mercadillo... Ara ja no som tan joves i Beguer ja fa molts anys que va deixar de ser alcalde.

6 comentaris:

  1. OSTRES, aixó del mercadillo és totalment cert!!jo encara no he perdut l´esperança, és clar que ara els que anirien a jugar ja serien els nostres fills...encara està igual de deixat el mercadillo???es una pena...

    ResponElimina
  2. Es va arribar a fer un projecte per a l''us que esmentes, Gustau, a la cúa de la teva notícia. L'Ajuntament té unes bones piles de projectes que, si mai els puguessim veure, les actuals planificacions de Tortosa farien riure.

    De tota manera, avui el Mercadillo l'usen aquella colla de tabalers (que no sé com se diuen: Aprofiteu per fer-vos publicitat!), i no sé si és per fotre la tabarra al quarter de la guardia civil.

    Vinallop: ping-pong i futbolí... Patètic. Quin "jove" ho toca això avui?

    Cost del casal: 30.000. Ep! Que Vinallop no ha de ser el primer beneficiari dels 11,4 MEU? Ai, ai, ai...

    ResponElimina
  3. 30.000 euros i relaitzats en diverses fases, patètic i penòs.

    Això és la gran obra de Sabaté a Vinallop. La gent del poble de Vinallop no són tontos i no se'ls compra en quatre pessetes. Imagineu quin casal! si ha costat 30.000 euros ja us ho podeu imaginar

    ResponElimina
  4. Los Tabalers Joan, ara ja se qui ets, son la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa. Però que ara estan al Matadero.
    Lo del mercadill de Ferreries ha sigut i és patètic.
    Ara és el destí de l'Escola de Cuina.
    Però igual li passa com al projecte del Beguer.

    ResponElimina
  5. Ei, Mario! Doncs jo no sé qui ets tu, però vaja, mentre la sang no arribi al riu... Doncs, per aquí, pel del Gus, fotent matraca.

    Sussanna, que dic jo que el futbolí també tindrà gespa artificial, dona, per estar a l'alçada; i segurament els jugadors de plom seran els darrers craks del mercat i deurà incorporar algun mecanisme informàtic que riu-te'n dels jocs virtuals. En canvi, el ping-pong no el tinc tan clar perque sent tan xinès com és això del ping-pong i amb la mala fama que tenen els productes xinesos...

    A tot això, proposo muntar un joc de rol pels 18 forats, tipus el caddie boig o el caddie manostijeras o el caddie sap on vau ser l'estiu passat.

    ResponElimina
  6. Això últim sí que m'ha molat... >D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta