16 d’agost del 2006

Tortosa Televisió ofereix el pregó d'Amposta

Tortosa Televisió estava emetent avui al migdia el pregó de la festa major d'Amposta, que enguany ha pronunciat el director de la Lira Ampostina, Octavi Ruiz. La imatge m'ha sorprès positivament, sobretot perquè feia poc que havia entrevistat Ruiz per un reportatge sobre les bandes de música de les Terres de l'Ebre i he pogut comprovar la seua qualitat humana. El que m'ha estranyat, però, és que Tortosa Televisió -que sempre havia estat un canal molt localista- estigués emetent el pregó d'Amposta. De fet, després també he recordat que aquest dematí la tele de Dídac Barberà també estava emetent el pregó de la festa major de l'Aldea -on governa ERC amb el suport de CiU-, a càrrec del candidat de CiU a la presidència de la Generalitat, Artur Mas. En canvi, no recordo que aquests dies Tortosa Televisió haja retransmès cap pregó d'algun poble governat pel PSC. I és que aquest canal, que haurà de deixar d'emetre per l'apagada analògica perquè no ha obtingut cap llicència de TDT, no sembla gaire content amb els socialistes...

Foto: Amposta.info

3 comentaris:

  1. Pos que s'ha de dir d'aquestes televisions de medio pelo.A móra la Nova la televisió local Tele Masos només ofereix la cara del controvertit alcalde de CIU J.M.Sabanza.Ell ocupa tota la programació i ompli la pantalla dels televisors de bat a bat.Esperem que aviat acabem amb esta manca de pluralitat política i de caciquismes locals amb la nova televisió de les Terres de l'Ebre

    ResponElimina
  2. No són televisions privades?. Pos no vos queixeseu homes de Déu!
    Si entrem a analitzar les diferents tenedències dels mitjans de comunicació privats en general.... imagineu tot el que voreu.

    Per cert Gustau, aquest comentari teu l'he trobat un cert sectari, o es que tu també et dediques a fer política?

    ResponElimina
  3. No, Cinto.
    Jo simplement em dedico a informar i a donar la meua opinió. Al meu bloc surten tots, per bé o per mal. I critico a tothom, si em sembla oportú i necessari. El que em sembla sectària és la programació de Tortosa Televisió, que encara que sigue un canal privat hauria d'intentar ser una mica més plural.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta