17 d’octubre del 2006

L'inici de la campanya electoral dispara el número de visites a La Marfanta









Com que aquests dies està tan de moda l'autobombo, avui us poso l'increment de visites que ha experimentat La Marfanta coincidint amb l'inici de la campanya electoral. Molts de vosaltres, lectors del bloc, em pregunteu sovint si hi ha molta gent que visita La Marfanta. La veritat és que octubre està sent un bon mes des del punt de vista de l'audiència, amb registres força acceptables fins i tot durant els dies del cap de setmana, quan els número de visites baixa (perquè m'han dit que molts llegiu La Marfanta a la feina). Com deia, l'inici de la campanya ha fet pujar molt el rapport de visites, com demostra el bon registre de diumenge i l'absolut rècord de dilluns, amb 881 visites. Al meu servei d'estadístiques, es registra una visita cada vegada que el bloc es carrega o s'actualitza des del navegador d'algun visitant. Després, hi ha un altre rànquing que calcula el número de visitants durant períodes d'una hora, facin el número de càrregues o actualitzacions que vulguin (en el cas d'ahir, 447).

3 comentaris:

  1. Vale la pena entrar en tu pagina aunque algun gasapo metas es humano
    saludos no todos son perfectos

    ResponElimina
  2. Bravooooooooooo!! (aplaudiments al company que m'ha precedit...) I al titular del blog la meva felititació ( a precari , amb reserves, amb prudència...) ...Pero felicitats!

    ResponElimina
  3. Penso que estas fent una molt bona feina.

    El treball que comporta una actualització tant sovint s'ha de saber valorar ja que suposo que no ho fas professionalment.

    Felicitats i no tinguis vergonya en ensenyar aquests bons resultats. Estic segur que si el blog fos més conegut les visites aumentarien exponencialment

    Felicitats

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta