17 d’octubre del 2006

Ràdio Ebre organitza un debat electoral amb els cinc candidats de les Terres de l'Ebre

Ràdio Ebre (Cadena Ser) ha organitzat per demà, dimecres, l'enregistrament d'un programa especial de L'Hora L, presentat per Sílvia Tejedor, amb un debat electoral en què intervindran els candidats dels diferents partits a les Terres de l'Ebre. L'acte, que es farà a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Tortosa, començarà a les 18.30 hores de la tarda, tot i que l'obertura de portes serà mitja hora abans. Per assistir-hi cal tenir invitació, si bé es limitarà la validesa de les invitacions a l'aforament de la sala. Els encarregats de defensar la posició dels diferents partits seran Francesc Sancho (CiU), Núria Ventura (PSC-CpC), Marta Cid (ERC), Joan Bertomeu (PPC) i Jaume Forcadell (ICV-EUiA).

1 comentari:

  1. Ara he escoltat el debat a cadena ser.

    La tasca de Sancho es complicada, les xifres son clares, Ventura n'ha donat unes quantes i no hi ha punt de comparació entre els diferents governs de convergencia i el tripartit. No se per que Sancho a un debat de les terres de l'ebre entrar a parlar de mas, montilla o zapatero.

    Cid ha aparegut als debats amb unes enganxades amor/odi amb Sancho que no he entes molt bé.

    Res de nou a l'horitzo amb ICV i el PP els ultims a salt de mata i ICV apostant pel tripartit.

    En quant a la filosofia de cada candidat penso que Sancho s'equivoca pintant al tripartit com la fi del mon, no hem sentit per part d'ell cap proposta concreta, divagacions, pujar al carro de l'hospital i un "terreebrisme " insòlit, nomes li faltava un DVD confidencialebre.

    Marta Cid correcta, la conselleria era un òs i s'en ha sortit prou bé encara que no pot criticar al PSC ja que la pasta per a pagar les escoles li venia de la conselleria d'economia ( PSC ) i d'això no n'hi ha faltat...

    Núria Ventura demostra la seva capacitat de gestió una vegada més, ha donat xifres que son l'argument més sòlid i no ha entrat en debats sense fi que al final son dificils d'entendre. Les respostes d'aquesta noia son clares.

    pot ser al final podrem debatre de politica sense enfrontaments estèrils? que en pensa la marfanta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta