17 d’octubre del 2006

El PSC ebrenc aconsegueix retirar la interconnexió de xarxes de la ponència marc del PSC

Abans us he comentat que el programa electoral del PSC també incloïa la interconnexió de xarxes, com els programes de CiU i el PP. Amb tot, un dirigent del PSC ebrenc s'ha posat en contacte amb mi per aclarir que el document que hi ha penjat al web del PSC no és res més que la ponència marc, i que els socialistes de les Terres de l'Ebre van aconseguir que es retirés la previsió d'executar la interconnexió de xarxes. Concretament, el text deia el següent: "Cal garantir el subministrament en alta a tot Catalunya, amb una interconnexió progressiva i quan sigui procedent de totes les xarxes, tant les de les conques internes com de la part catalana de l'Ebre (xarxes ATLL, la nova de la Llosa del Cavall, la nova de Rialb...)" . L'equívoc naix perquè el PSC encara no havia penjat el seu programa definitiu al seu web, i encara hi manté penjada la ponència marc. La mateixa font ha recordat que el candidat José Montilla va signar el Compromís per l'Ebre amb la resta de formacions d'esquerres, abans de les eleccions del 2003.

Reedito: M'informen que el PSC ja ha penjat el programa electoral definitiu al seu web. Com podreu comprovar, ja no es parla d'interconnectar cap xarxa, sinó de "garantir el subministrament en alta a tot Catalunya".

16 comentaris:

  1. Teniu raó, en el nostre programa apostem per la nova cultura de l’aigua, podeu veureu en l’enllaç següent de la nostra web: http://www.socialistes.org/media/000000162500/000000162911000000148135.pdf .
    Solament CIU i el PP tenen en el seu programa la interconnexió a Barcelona de l’Ebre.
    Salutacions amics,

    ResponElimina
  2. Perdó a sortit tallat,
    http://www.socialistes.org/media/000000162500/000000162911000000148135.pdf

    ResponElimina
  3. des de quan nova cultura de l'aigua significa un camp de golf amb més de 1000 xalets de luxe???

    No noteu a faltar la coherència dins del cos...?

    "qui ni actua com pensa, pensa com actua"

    ResponElimina
  4. Home, això de "garantir el subministrament en alta a tot Catalunya", com a eufemisme no està gens malament. Que li preguntin, si no, al ministre Sevilla. Siguem clars, el PSOE és tan transvassista com el PP. El que passa que la conjuntura actual (manca de majoria absoluta) no li permet tirar-ho endavant.

    ResponElimina
  5. Si s'habia posat a la ponència marc és perquè vos va pel cap de fer-la. No crec que allí s'haigue colat perque sí.
    PSC=Interconnexió de xarxes encuberta
    Tampoc és que ara pose que no ho fareu explícitament.

    ResponElimina
  6. On diu que el psoe del País Valencià s'oposa al transvasament?

    ResponElimina
  7. comedianta fa dies que et volia dir algo pels teus comentaris pero dic no cal entra en (dime i direces )pero al avui dic vaig a ...vols que parlesem del teu negoci encovert dins de una entitat sense anim de lucre .
    Sigues una mica mes objetiva .
    Salsa merenge vals xa xa i paso doble que es el que tu vols un ps doble per entra al sitema del politiqueo com ya ha anat provant ultimament i la veritat sense masa exit.

    ResponElimina
  8. FUE LA MINISTRA NARBONA LA QUE ECHO PARA ATRAS EL PHN.
    GRACIAS AL PLATAFORMA.
    LA NARBONA CREO QUE ES DEL PSOE.
    ES SABATE ALCALDE DE TORTOSA.EL QUE CONSIGUE LA UNIVERSIDAD.
    ESTE ES DEL PSC.
    SE TERMINA LA AUTOVIA LA ALDEA QUE IVA A Km. POR AÑO MANDANDO MARAGALL
    ESTE TAMBIEN ES DEL PSC. ¿creo? con el TRIPARTITO.Y SI GANA ESTOS TIPOS OTRA VEZ SEGURO QUE VEREMOS MAS COSAS COMO LAS ESCALERITAS DE NUESTRA CATEDRAL.PUES LOS SOTANOS DE LA CATEDRAL ESTAN MUY BIEN CUANDO LOS CURAS NOS LO DEJAN VER.

    ResponElimina
  9. Es fer demagogia ( i fer el payaso/a ) dir que el PSC es un partit trasvasista, com seria el mateix dir que ICV o ERC ho son.

    no hi ha hagut transvasament
    no hi haura interconnexio de xarxes

    SI TORNA CIU
    HI HAURA PROJECTE DE TRANSVASAMENT ALTRA VEGADA.

    per que?

    els que paguen les campanyes de arturo no son les mongetes de la caritat, es el capital que fa obres a la costa, que fa chomines d'or i pistes d'esqui a la platges de castello
    SON ELS MATEIXOS GOSSOS AMB DIFERENTS COLLARS

    ResponElimina
  10. Pel canal 33 acaba de sortir Sabaté dient que estan a favor de la interconnexió de xarxes. A vore, que s'aclarixen estos del PSC.

    ResponElimina
  11. Manel, si aposteu, com dius, per una nova cultura de l'aigua, com permeteu que el consistori Tortosí aprove i recolze el camp de golf de Vinallop?

    No troves que és un mal ús de l'aigua, especulació immobiliaria i pasta que s'emporten ex-CiU i l'Opus Dei?

    Penses que estes son bones aliances per als "socialistes"? Ho son per al poble i el territori?

    ResponElimina
  12. De la Vega com se nota el que treballes a la Delegació de Cultura amb el 1 secretari del PSC , pagant-te el sou entre tots. MANS NETES

    ResponElimina
  13. Gustau, tot i que no ets sant de la meva devoció, t'he de dir que rectificar es de savis, i tant el PSC, que ha rectificat la idea inicial, com tu has rectificat la noticia un cop ho has pogut fer.

    ResponElimina
  14. Gràcies, però no espero ser sant de la devoció de ningú...

    ResponElimina
  15. io de tu gustau, quan comences a ser san de devoció de gent del calibre dels socialistes, meu faria mirar

    jejej, salut.

    ResponElimina
  16. Gustau ets un home de principis i un bon periodista.
    Continua a la teva ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta