17 d’octubre del 2006

Tortosa estaciona els contenidors de la brossa als aparcaments de motos

Diumenge passat us comentava que l'Ajuntament de Tortosa ha degut començar a aplicar sancions als propietaris de les motocicletes i ciclomotors que aparcaven als porxos de la plaça Agustí Querol. Una mesura que considero raonable, tenint en compte que els porxos formen part d'una zona de vianants i que a uns 200 metres hi ha un aparcament per a vehicles de dues rodes. Però la meua sorpresa ha estat trobar-me, com podeu veure en aquesta fotografia, amb un parell de contenidors de la brossa que l'Ajuntament ha estacionat al pàrquing de motos que hi ha al principi del carrer Nou del Vall. A més, al marge dels contenidors, algú també havia deixat una capsa de cartró, així que només hi havia lloc per poder estacionar-hi un únic ciclomotor. Està bé que els ciutadans siguem més cívics, però l'Ajuntament també s'hauria de posar les piles per resoldre situacions com aquesta, que no ens fan la vida gens fàcil.

1 comentari:

  1. Mmmm... Què serà primer, les deixalles o les motos?

    Com s'ho deuen fer a Nàpols?

    Per què es deixen els contenidors sobre els aparcaments de les motos, o sobre els passos de vianants i gairebé mai sobre aparcaments de cotxes?

    Quin veinat accepta tenir al portal els contenidors?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta