18 d’octubre del 2006

Saura vol prohibir les urbanitzacions vinculades a camps de golf i promoure les marines seques

Continua la sèrie de La Marfanta dedicada als diferents candidats de la Generalitat. El barceloní Joan Saura va nàixer l'any 1954 i va estudiar a l'Escola d'Enginyeria Tècnica, especialitzant-se en Química Industrial, com si fos fill del poble de Flix. Amb tot, una de les coses que més m'ha cridat l'atenció del candidat d'ICV-EUiA és que al seu programa parla de revisar el pla director de camps de golf, amb la intenció de prohibir les noves urbanitzacions associades a camps de golf. Això, evidentment, perjudicaria el projecte que la promotora Tortosa Golf Resort impulsa a la pedania tortosina de Vinallop. Amb tot, Saura creu que caldria establir un número màxim de camps de golf per territori. Per tant, les Terres de l'Ebre, que no en tenim cap, podríem ser un territori candidat a rebre l'autorització de la Generalitat per tenir-ne algun. Però qui voldria fer un camp de golf sense urbanització? D'altra banda, el candidat Saura també aposta per promoure les marines seques, circumstància que afavoriria el projecte que just aquesta setmana presentaven l'Ajuntament de Tortosa i el Club de Rem. En canvi, el programa de Saura no veu gaire bé la creació de nous ports esportius, que és una de les tres branques del projecte del port fluvial de Tortosa.

9 comentaris:

  1. I com és que no diu res de la massificació eòlica de les Terres de l'Ebre que malmetra per sempre lo nostre habitat natural.Aquests són els ecologistes de debó?

    ResponElimina
  2. Si el senyor Saura no veu amb bons ulls els ports esportius, i tampoc veu bé els camps de golf...Que faci una visita al aftalmóleg,,,!!

    ResponElimina
  3. Sembla mentida; que un partit tan verd ; com el del senyor Saura; , no li agradin els camps de golf...

    ResponElimina
  4. Si encara fossin d'herba per entrar-hi les cabres o les ovelles a pasturar... Crec que per aquestes gespes vagarejen altres ramats... de millor "llana" (ho vaig veure en un documental).

    ResponElimina
  5. per tant si mana el sr Saura, i per tant el Sr. Montilla a Tortosa no hi haura camp de golf . Les coses clares d'un principi

    ResponElimina
  6. El que em sembla haver sentit dir al sr. Saura és que s'hauría de fer un mapa per a regular la instal.lació, en aquest cas, dels camps de golf. Així, com a les TTEE encara no n'hi ha cap, el de Vinallop resultaría sent la nostra "quota".

    Francament, no sé per què no hi ha projectes de camps de golf d'acord amb el paisatge local; al polo bé que ho fan i fins i tot ho treuen als documentals de golf com una cosa "extrème", com allò dels bars sota el gel. Doncs igual aquí: No gespa, sí nou cultiu. Per exemple.

    ResponElimina
  7. Resposta a Joan...M'interesa molt la teva proposta..L'estiu que vé probaré de nadar amb la piscina buida...

    ResponElimina
  8. Pots fer-ho: Nedar és el més semblant a reptar; de fet, practicar en sec és una bona manera d'aprendre a cl.locar mas i peus. A més, hi ha un artilugi que fa com una cinta sense fi: són un conjunt de gomes a les quals et subjectes, fins i tot dins d'una banyera, i per molt que bracegis no toques mai paret.

    Ja sé que el golf al ou cultiu és una extravagància, sobretot per als caçadors de tords, però mira, per a tot hi ha un dia.

    Ànims, Mc, que avui t'he trobat ben agut!

    ResponElimina
  9. ...Sense comentaris...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta