11 de novembre del 2006

Panxampla edita una revista i rebutja el camp de golf de Vinallop amb una partida de birles

Una trentena de persones van participar ahir al vespre a la jugada popular de birles que havia convocat el Casal Popular Panxampla a la plaça de l'Àngel per fer créixer l'oposició al projecte de Tortosa Golf Resort a la pedania de Vinallop. Durant la concentració, el casal Panxampla va començar una recollida de signatures contra el projecte, que preveu la construcció d'un camp de golf, un complex hoteler i 1.100 habitatges a la partida de Xies. La recollida de signatures continuarà els dissabtes al matí al mercat i en els pròxims actes de l'entitat, que ahir va tenir el suport del president d'ICV a l'Ebre, Jaume Forcadell. En l'acte d'ahir també es va poder veure la nova revista que ha editat el casal Panxampla, amb entrevistes i articles de membres dels moviments socials del territori i d'arreu del país.

El Punt (11-Novembre-2006)

8 comentaris:

  1. A cuantes "birles" toquen per persona..?

    ResponElimina
  2. ves a saber, tot depèn, si hi haguesses anat, potrser t'hi haurien dixat jugar i tot.

    Fins i tot és possibles que t'hagués agradat la revista que venien, tot depèn de la predisposició que tingues en acollir ides noves.

    ResponElimina
  3. El meu lliberalisme, em permet aixó i molt més..Pero tinc que estar motivat...

    ResponElimina
  4. Sr. mc calan,
    sinó recordo malament, toquen a sis birles per persona,tres davant i tres darrera.

    ResponElimina
  5. IC-V contra el camp de golf de Vinallop. Estem perduts! Els ecosocialistes, és a dir, comunistes de tota la vida, pretenen paralitzar el País.I ara tornen a formar part del govern de la Gneralitat. Mare meua!

    ResponElimina
  6. si fora cert això potser tindriem aluna cosa guanyada

    ResponElimina
  7. si guanyaríem el paradis, no te fot!

    ResponElimina
  8. Jo m'apunto a les "birles" del darrera...Es que soc molt tímid sap..??

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta