14 de novembre del 2006

Progat denuncia una veïna de Tortosa per haver tirat un gat des d'un vuitè pis

L'associació Progat ha formulat una denúncia a la delegació de Medi Ambient a les Terres de l'Ebre, perquè obri un expedient sancionador a una veïna de Tortosa que, segons l'entitat, hauria llançat un gat per la finestra d'un vuitè pis. En concret, la denúncia està feta contra els llogaters d'un pis situat al número 62 del carrer Ramon Berenguer IV, de nacionalitat romanesa, per haver infringit la llei de protecció dels animals. L'entitat Progat va rebre una trucada d'avís el passat 11 d'octubre, que els advertia de la presència d'un gat ferit a la part de darrere de l'edifici. Al lloc dels fets es va desplaçar una de les membres de Progat, Maribel Iniesta, que va auxiliar l'animal i va constatar que tenia la cara plena de sang i signes d'una fractura a la pota dreta del darrere. Després, un veterinari va confirmar la fractura de la pelvis i del fèmur, a més d'un cop molt fort a la boca i altres ferides. L'endemà, 12 d'octubre, els membres de Progat van localitzar la propietària del gat, que hauria reconegut que l'havia «tirat» al carrer. En vista de l'acusació directa dels membres de l'entitat, la propietària del gat els va fer fora de males maneres, i cridant-los que no volia saber res més de l'animal. Com a testimoni dels fets, l'entitat té una veïna de la presumpta maltractadora, que va sentir un fort cop i, després de sortir per la finestra, va veure el gat ferit i immòbil a la part de darrere de l'edifici.

El Punt (14-Novembre-2006)

6 comentaris:

  1. Felinicida!

    La notícia entre línies que jo en treuria és la següent:
    A Tortosa actualment ja passen poques coses interessants que contar, per això ens fixem en històries d'animals domèstics maltractats per veïns salvatges.

    Tot plegat em recorda al rebombori que s'arma en un poble qualsevol de "Middle America" quan un gat ha de ser rescatat des de dalt d'un arbre per uns bombers. Qualsevol poble de Middle America excepte South Park, per supost, allí jugarien a fer punteria amb el gat tirant-li pedres.

    Conclusió, que li facin complir la llei a la felinicida, si és que hi ha llei per a estos casos i au.

    ResponElimina
  2. ;-)
    Home!
    Vols dir que lo gat en qüestió és un "suïcida" al servei dels poders fàctic-polítics?
    Mmmmm miauu! Papa! Mama!
    Tos humans tan kom a kabres!

    ResponElimina
  3. Miauuuuuuuuuuuuu!!!!!

    ResponElimina
  4. Lo que denuncio es la bruticia d'estos animals i dels mes animals que son els seus amos que els deixen fer les seues necesitats al carrer, FORA ELS ANIMALS DE LES CIUTATS, els animals son del camp, en llibertat, abans els humans els tenien a casa, pero per insalumbres els van retirar. FORA ELS ANIMALS DE LES CIUTATS, FORA ELS SEUS PROPIETARIS, i els integristes-animalistes, FORA CAGUERADES I PIXERADES DE LES CIUTATS I POBLES, llibertat per no xafar merda.

    ResponElimina
  5. Al_turtusi:

    Gràcies per iluminar-nos. Explicar les aventures de Tortosa no és pas poc interessant. Pots començar per allà on vulguis, qualsevol dia, és igual quin, surt al carrer i mira al teu voltant, comença a explicar-me com està l'asfalt, les voreres, les cases, el casc antic, l'hospital, els ponts,l'estació de tren, l'estadi municipal,les carpes, com va l'incivisme de la gent...segueixo?

    Que algú tiri una gatet d'un 8e pis ho trobo noticiable, pq després d'això, què no serà capaç de fer aquesta persona? qui no respecta la vida, no respecta cap tipus de vida, tampoc la humana. I qui com tu, que està per damunt de tot, que no és gens de poble, tampoc comparteix cap mena de mirament cap a l'animal, que en fa broma, està a la mateixa alçada del que l'ha tirat per la finestra.

    Per cert potser t'hauries de posar al caparró que això és un ínfim poblet de "middle america" i que finalment la gent que hi viu tenim el que ens mereixem.

    Anónimo: el que parla d'integristes animalistes. Suposo que el problema el deus tenir amb la gent, oi? Amb els essers que caminen amb dues cames i que treuen les seues mascotes a cagar al carrer amb tota impunitat. Potser qui se'n hauria d'anar al camp serien ells, que tenen un problema amb el respecte a la col.lectivitat. I potser tu amb ells, que fiques tot tipus de fauna en un mateix sac.

    FORA ANTI-INTEGRISTES-ANIMALIESTES!!!

    Deu meu que trist.

    A on he anat a parar...

    ResponElimina
  6. Jo també estic fins els collons de les pixerades i cagades dels animals pel carrer. Potser el problema sigui més bé dels propietaris dels animals que de les bèsties. Aquí lo que fa falta són quatre pipicans i una ordenança municipal que foti canya als propietaris d'animals que permeten que pixin i caguin al carrer. Sense oblidar-mos dels penjats que donen menjar als gats al carrer (que són una plaga home, com los coloms, que ho foten ple de puces i caguerades). I, per favor, no posem al mateix nivell persones i animals, en tot lo respecte per estes últimes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta