22 de novembre del 2006

Roig i Rius es defensen i neguen qualsevol il·legalitat urbanística a l'Ajuntament d'Amposta

Diferents mitjans de comunicació recullen avui la compareixença conjunta que l'alcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, i el regidor d'Urbanisme, Daniel Rius, van fer ahir al vespre per desmentir públicament les informacions sobre presumptes escàndols urbanístics en què han aparegut implicats. Roig va assegurar que la seua actuació com a alcalde sempre s'ha emmarcat en la legalitat, i va reiterar que mai ha format part de l'antiga promotora Montsianell Residencial SL, que volia impulsar la polèmica urbanització amb la construcció de 89 xalets a la falda del Montsià. L'alcalde i Rius van mostrar-se convençuts que al darrere de tot aquest afer s'hi amaguen «clares intencionalitats polítiques», i van anunciar una querella criminal contra el diari El Mundo, per les diferents informacions publicades durant l'última setmana. Per llegir la notícia completa, aquí teniu un enllaç amb l'article del diari El Punt.

4 comentaris:

  1. Si jo fos ells (què no ho sóc) també ho negaria tot!

    ResponElimina
  2. Cuando se ha de recurrir a la prensa para desmentir algo, quiere decirse que los hechos son probados ........... o casi...

    ResponElimina
  3. A la foto d'ahir només falta Jesucrist al mig de tots dos.

    ResponElimina
  4. I si la foto amb lo santcristo estès amb una marca d'aigua que lo sùtil perfil del Montsianell s'hi aubirès darrere,encara seria més emotiva.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta