25 de novembre del 2006

Tortosa aconsegueix controlar l'increment de la plaga d'estornells

La regidora de Serveis, Dolors López, va confirmar que l'Ajuntament de Tortosa ja ha aconseguit reduir i controlar la plaga d'estornells que afectava el parc municipal. López va explicar que havien detectat un increment important en les últimes setmanes, i que els serveis tècnics municipals havien estat avaluant si els altaveus instal·lats al parc ja no eren suficients, o si els estornells ja s'havien acostumat al soroll electrònic. Segons López, les proves han confirmat un canvi d'hàbits dels ocells. Per tant, l'Ajuntament ha modificat el lloc d'algun dels altaveus i n'ha ampliat el nombre, amb una millora immediata de la situació.

El Punt (25-Novembre-2006)

4 comentaris:

  1. Una feina ben feta, si senyor. "Hay que ver", Quan se tracta de cristicar tothom està aquí a vore qui la diu més grossa, i quan hi ha feina ben feta ningú diu res. Hi ha gent amb molt de morro...

    ResponElimina
  2. controlar no vol dir acabar.... que encara estan tocant els ous

    ResponElimina
  3. El que hauriem de controlar es un altre tipus de plaga...I aixó es cosa de tots!!

    ResponElimina
  4. mc calan, a quin tipus de plaga te refereixes? Incívics? Conductors sense moral?? Drogues???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta