24 de gener del 2007

Tortosa projecta un edifici multiús al barri de Santa Rosa de Bítem

L'Ajuntament de Tortosa ha tret a concurs públic la construcció d'un edifici d'usos múltiples al barri de Santa Rosa, de la pedania de Bítem. El pressupost de contractació de l'obra és de 70.000 euros, i el termini d'execució de les obres serà de quatre mesos. La construcció de l'edifici d'usos múltiples al barri de Santa Rosa és una de les obres previstes per l'Ajuntament a les diferents pedanies, dintre del pressupost d'enguany, amb una partida de 58.000 euros.

El Punt (24-Gener-2007)

16 comentaris:

  1. Com sempre les inversions als pobles del municipi de Tortosa, en aquest cas al barri de Santa Rosa de Bítem, són ridícules. Que no paguen impostos els ciutadans tortosins dels pobles de Tortosa???

    ResponElimina
  2. Per favor, no siguem demagogs, Santa Rosa es un barri molt petit, lo important es que es facin inversions, i suposo que no necesitaran un casal tipus el de Jesús.

    ResponElimina
  3. es una gran noticia per als veins de Santa Rosa,ja que aquesta es una reivindicació dels seus veins, els felicito a ells, a l'alcalde pedani que es un treballador infatigable, i a l'alcalde de Tortosa que com sempre compleix els seus compromisos, en les grans obres i en les petites. Felicitats a tots de tot cor.

    ResponElimina
  4. al comentari de les 10:12 doncs vaja societat la que tu defenses com es un barri petit que els do... sort que vatros no governeu.

    ResponElimina
  5. Soc l'anonim 10:12, no vull dir aixó que tu dius anonim de 10:18, penso que l'anonim de les 10:15 ha explicat molt be, suposo que per coneixement de la causa "eh C.". El que pasa es que Cinto com sempre a entrat en la destral i no ens enganyem, s'han de fer les inversions necesaries i si la inversió de de 70.000 euros es perqué ha de ser de 70.000 euros, ja que repeteixo que Santa Rosa es un barri petit i les inversions aniran en la mesura de les seves necesitats, no es gastarem 1.000.000 d'euros si el que es necesita en val 70.000.
    Espero ara haverme explicat millor, i et puc asegurar que en cap moment era la meva intenció menysprear a ningú de Santa Rosa, ja que conec a més d'un veí del barri i hem mereixen tot el respecte del mon.

    ResponElimina
  6. El Pavelló firal que es fa a Quatre passes de Bitem; no els hi serveix?...Collons ! quines ganes de tirar els diners..!!!

    ResponElimina
  7. Aquesta obra ja va pujar Sabate i Paco a dir que començaba fa dos anys i de moment res de res

    ResponElimina
  8. Pero si no hi ha un duroooooooo!!

    ResponElimina
  9. al comentari de les 11:31 co... son els que et falten a tu. Demagogia pura es el que tu fas, per co...

    ResponElimina
  10. Al Sr mc calan, que entre a la WEB de l'ajuntament de Tortosa, apartat: pressupost 2007, inversions i veurà els diners que hi hauran per fer obres a Tortosa.
    A l'anònim de les 11:31, nomes que es un covard. No te collons de dir lo que diu amb nom i cognoms, com molts dels anònims d'aquest bloc.
    Anim Sr Ramirez, la teva feina fa molt de fruit a Bitem.

    ResponElimina
  11. Sr Sociata 3972. Una cosa es el pressupost, Com el seu nom indica es un supósit de despesa, I l'altra molt diferent, es saltarse'l a la "torera", Aquí el que ha passat es aixó últim...Ingenuitats No Gràcies

    ResponElimina
  12. Sociata 3972:
    Tu si que en tens d'aixo que segons tu fa falta per ha donar el nom i cognoms? O es que et dius sociata de nom i 3972 de primer cognom? i de segon com et dius? .. pilota?
    No veig per que el opinar que es
    " tiren els diners" s'hagui acusar de covard a ningu.

    ResponElimina
  13. Aquesta inversió al Barri de Santa Rosa ja fa temps que és una reivindicació del barri. Ara podem i debem felicitar tant al Sr. Ramírez, que em consta que està treballant i molt per Bítem, com a l'Ajuntament de Tortosa. Ara bé, no us sembla que en aquests últims temps no paren de veure's i aprovar projectes d'obres municipals??. Perquè serà ??

    ResponElimina
  14. Potser, perque s'ha estat treballant per poder arribar a donar fruits?
    Per presentar projectes i tirarlos endavant cal temps de treball i en l'administració es va molt lent si es vol fer ben fet.
    Una altra cosa es tirar pel dret com es fa en molts ajuntaments de la nostra benvolguda España.
    M'enteneu.

    ResponElimina
  15. Segur que el Sr Ramírez , que no tinc el gust de coneixer, ha treballat molt pel barri..Pero disortadament la sensibilitat d'aquest equip de govern ha sigut un altra...Obres emblemátiques que tenen un cost...Gràcies

    ResponElimina
  16. Que venen les eleccions!!!
    Ara volem quedar be amb tothom, aquesta inversió fa temps que està en els presupostos, pero ja ho sabem, el que no ve de fora hi ho acaba, com l'accès a S. Clara o la Biblioteca, si no fos per la Generalitat!, encara estarien al presupost...com els últims anys.
    Però de totes formes no se li pot negar a Paco Ramírez el seu treball i esforç, li a costat una mica pujar al carro, però es l'únic que se salva de la incompetència que s'ha apoderat de l'ajuntament de Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta