2 de març del 2007

La nova residència de L'Onada a Tortosa solucionarà la inundabilitat

L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va visitar ahir les instal·lacions de la nova residència L'Onada Golden Beach, a Sant Carles de la Ràpita, per conèixer com seran les instal·lacions del nou centre geriàtric que el mateix grup construirà als terrenys del raval de Sant Llàtzer. Després de destacar la qualitat de l'equipament rapitenc, Sabaté va recordar que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va aturar les obres de la residència de Tortosa, per la proximitat del barranc de la Llet. Així, l'alcalde va detallar que l'Ajuntament està negociant amb l'ACA per establir les mesures que la promotora haurà de realitzar al projecte, per corregir el risc d'inundacions. Sabaté va indicar que l'ACA podria suggerir un mur de protecció i també l'adaptació de la planta baixa de l'edifici. «Tant l'Ajuntament com nosaltres estem treballant molt, per poder reprendre les obres molt aviat», va comentar la directora general del grup L'Onada Serveis, Maria Cinta Pasqual. «Ja havíem previst unes mesures correctores, com el fet que l'edifici no tingués soterranis», va afegir-hi. Així, Pasqual va avançar que l'empresa preveu posar en funcionament la residència de Tortosa a finals d'enguany o durant els primers mesos del 2008.
Segons Sabaté, el projecte de L'Onada «aportarà qualitat de vida a la gent gran de Tortosa», ja que aquest tipus d'equipaments són necessaris per l'envelliment de la població i els canvis en les dinàmiques socials i laborals de les famílies. L'alcalde va recordar que la residència, tot i ser de gestió privada, tindrà un nombre important de places públiques, cosa que permetrà l'accés de la gent amb menys recursos. «Les instal·lacions de la Ràpita impressionen, i molta gent es pensa que no s'ho podrà pagar, però hem de pensar que el 70% del geriàtric és públic i que hi podrà accedir absolutament tothom», va recordar Pasqual. «La nostra filosofia va ser aquesta, quan vam obrir la nostra primera residència el 1995», va insistir la directora general de L'Onada Serveis, que a més va recordar que la posada en funcionament de la residència també representarà la creació d'entre 60 i 80 places professionals, majoritàriament dones. D'altra banda, Pasqual va destacar que a finals d'any se situaran amb el 67% de les places de residència a les Terres de l'Ebre. Finalment, va remarcar que a l'interior de la nova residència L'Onada Golden Beach hi ha 20 serveis, que permeten que la gent gran de la Ràpita pugui estar a casa seua i rebre'n alguns.

El Punt (2-Març-2007)

17 comentaris:

  1. xeic!!!! quina panxa que ha criat l'alcalde no?

    ResponElimina
  2. Això de que solucionarà la inundabilitat...
    Mos penses arreglar lo barranc de la llet, sí, o no, ans de fer el geriàttric?

    ResponElimina
  3. Ara es quan l'Ajuntament, i l'alcalde en particular, reconeix la inundabilitat d'una zona per la que va emetre una llicència d'obres sense el permis de l'autoritat hidráulica corresponent...?? Molt curiós!!!

    ResponElimina
  4. Si fos per l'alcalde, l'obra ja estaría al primer nivell, i sense mesures correctores...Els veïns ens ofegariem!!! Aixó quina paraula ho defineix..?? Penseu penseu!!

    ResponElimina
  5. Reposta al anónim de les 1,07 pm...segur que l'alcalde amb aquesta panxeta, no s'ofega... Sura!!!

    ResponElimina
  6. Ridícul lo de l'ajuntament referent al geriàtric. Com potser que no sabessen res de que se'ls inundarien los iaios?. Sabaté & Martin $$$, S.A. fotran Tortosa panxa per amunt. Qui si te la panxa per a munt es l'alcalde.

    ResponElimina
  7. Aquesta entrada ja l'havia ficat en un altre lloc. Però és que sempre s'està superant. Ara l'alcalde de Tortosa fa bolos a la Ràpitaq de la maneta del Delegat del Govern. Ai, ai, ai.

    El SR. Sabaté plega de diputat al Parlament. Surt a la televisió xuclant càmera (que bon noi) tornant a l'insti a donar classes. El noi té regidors amb dedicació exclusiva (tenen més feina que ell es suposa) però plega de les Barcelones per tornar a donar les seves classes. Tornarà a sortir a la tele per dir que ja no dona classes, que se n'ha anat als Madriles, a pair uns bons plats de cocido? Per tal de no fer d'alcalde qualsevol cosa. Doncs podria plegar d'alcalde, home. I seguir anant a menjar cocido, callos i xurros a Madrid. Que amb tanta casqueria el cervell no funciona bé, que el colesterol obtura les artèries, no arriba la sang al cervell.. i les coses surten esgarrades.

    ResponElimina
  8. Quins disbarats!!!!

    ResponElimina
  9. El Delegat de la Generalitat a les TTEE i l'Alcalde de Tortosa haurán fumat la pipa de la Pau...?

    ResponElimina
  10. Es que sembla que el pressupost per la Rovira i Virgili ja va per bon camiiiii!!!

    ResponElimina
  11. Puedo prometer y prometo....

    ResponElimina
  12. Es curiós el que fá la proximitat d'unes el.leccions...

    ResponElimina
  13. La noticia que es dona , es com si fora únicament el geriatric objecte d'inundabilitat...I els que hi viuen allí , qué..? O es que l'Ajuntament pensa que questes obres no agreujaríen més encara el perill d'inundabilitat dels habitatges col.lindants..?

    ResponElimina
  14. La inundabilitat d'avui es la mateixa que la de fa 15 anys quan es van construir els habitatges. Ara s'apliquen mesures, abans no.
    I els dolents son els d'ara. Molt be !!!! Molt Be !!!!!

    ResponElimina
  15. Val la pena que t'informes millor, perque quan es varen fer els habitatges als que et refereixes, es va demanar i obtenir autorització al ACA. Per altra part també vull que sàpigues que els habitatges estan fora de la zona de policia de lleres. La construcció no l'han paralitzat gratuïtament..Aqui de dolents o incompetents, no més n'hi han uns.... I son els que volens passar-se de llestos...Informat millor!!

    ResponElimina
  16. Pots dirme quina mesura han aplicat a dia d'avui..??? CAP!!

    ResponElimina
  17. l'onada que es, l'aigua que els entrara a dins a la gent gran??
    quin nom mes encertat!!
    $abate quins pebrots que tens

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta