29 de març del 2007

Tortosa reconeix 1,6 milions en factures fora del pressupost

L’Ajuntament de Tortosa ha aprovat aquesta setmana el reconeixement de les factures realitzades fora del pressupost del 2006, que ascendeixen a 1,6 milions d’euros. Així, uns 1,1 milions d’euros són per actuacions sense consignació al pressupost, mentre que més de 450.000 euros són per partides infradotades. El regidor d’Hisenda, Josep Maria Franquet, va afirmar que la generació d’extrajudicial era «inevitable», però va remarcar que ja controlen millor aquesta pràctica. Amb tot, Franquet va admetre que les factures sense consignació van pujar en 170.000 euros respecte del 2005, i que els diners s’han destinat majoritàriament a les àrees d’imatge i equipaments. L’oposició va criticar que, al marge de les factures imprevistes per l’acabament del nou pavelló del recinte firal, el govern municipal hauria d’haver calculat millor la despesa corrent. El pressupost extrajudicial es cobrirà amb el romanent de tresoreria i amb la liquidació del pressupost del 2006, que segons va dir Franquet ahir serà «el millor de la història de Tortosa».

El Punt (29-Març-2007)

7 comentaris:

  1. Desgraciadament gairebé totl'extrajudicial s'ha gastat en comunicació (publicitat????)

    ResponElimina
  2. Estos de l'Ajuntament de Tortosa, són gestors o delinqüents?
    Mireu lo que diu la Llei d'Hisendes Locals:

    Artículo 173.5. No podrán adquirirse compromisos de gastos por cuantía superior al importe de los créditos autorizados en los estados de gastos, siendo nulos de pleno derecho los acuerdos, resoluciones y actos administrativos que infrinjan la expresada norma, sin perjuicio de las responsabilidades a que haya lugar.


    Artículo 188. Responsabilidad personal.
    Los ordenadores de gastos y de pagos, en todo caso, y los interventores de las entidades locales, cuando no adviertan por escrito su improcedencia, serán personalmente responsables de todo gasto que autoricen y de toda obligación que reconozcan, liquiden o paguen sin crédito suficiente.

    Vergonya de polítics!!!

    ResponElimina
  3. La llei está molt malament. Al regidor que gastes fora de pressupost l'haurien d'inhabilitar de per vida per a la política. Per a que existeix el pressupost? I els interventors? I la sindicatura de comptes? Regidors malgastadors, inhabilitació!!!!!!!

    ResponElimina
  4. El cas de Tortosa és a més a més pitjor. A més de malgastadors, són uns reincidents!!!! Ho fan any sí i any també.

    ResponElimina
  5. Cada any el mateix, ja n'estem farts, volem un govern que gestione bé els nostres diners. Priou d'especuladors i malbaratadors.
    Sabaté cada anys es polix una porrada de diners dels pressupostos en dinades, costellades, publicitat pròpia, regalets i subvencins als amiguets. PENOS

    ResponElimina
  6. ...Mentrestant es desafecten de titularitat pública terrenys i es venen per quatre quartos per fer calaix...

    ResponElimina
  7. Tots sabem que l'Ajuntament está en un dèficit galopant i molt crític... Peró perqué precisament ara ens diuen que tenen 1,6 millions amb factures fora de pressupost..?? Dons es molt sencill: Abans que ho descrobreixi un altre; millor dir-ho al vent...Aquesta es la politica del "sálvese quien pueda" i la seguretat que emana avui per avui d'aquest govern municipal.Fins i tot algu pot buscar de demanar responsabilitats molt serioses.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta