29 de març del 2007

Els independents de Franquet es fusionen amb UPE per «ser decisius» al nou govern de Tortosa

«Per primer cop a la història, els independents de Tortosa ens presentarem junts», va confirmar ahir el portaveu d'Independents per l'Ebre (IPE), Josep Maria Franquet. Al costat del president de la Unió dels Pobles de l'Ebre (UPE), Joan Josep Carles, Franquet va afegir-hi que també per primer cop dues llistes independents sobreviuran a una legislatura, i que es presentaran amb les sigles UPE-FIC. El seu principal objectiu és mantenir la força electoral que van aconseguir fa quatre anys de manera separada. Així, esperen aconseguir un mínim de tres regidors, per ser «decisius» en la formació del futur govern de Tortosa. Amb tot, Carles va advertir que encara no han decidit qui serà el candidat de la coalició d'independents, ni tampoc els diferents llocs de la nova llista.

El Punt (29-Març-2007)

10 comentaris:

  1. Independents? Independents de qui? Crosses del PSC? Quin és el seu projecte per a la ciutat? Seguir com fins ara? Canviar-lo? Siguin seriosos si us plau.

    ResponElimina
  2. Mare meua quanta fantasmada junta. Algú ens pot dir que han fet el senyor lluesma i franquet per Tortosa durant aquests últims quatre anys.

    Resposta sezilla: Res de res.

    Ara funcionaran com a marca blanca del PSC-PSOE a Tortosa. Evidentment el seu únic objectiu és fer alcalde a Sabaté.

    Ja ho sabeu, aquells que vulgueu un canvi a Tortosa, aparteu-vos de l'engany LLuesma-Franquet

    ResponElimina
  3. Jo vaig votar a Franquet la última vegada pel tema del PHN però m'ha defraudat. NO el tornaré a votar.

    ResponElimina
  4. Jo votaré Franquet és una persona seriosa i responsable.

    ResponElimina
  5. Yo no votaré a ningú d'aquest dinosaures, lents i plens de grasa (Independents, CiU, PSC, PPT,IU, ¿em queda algú que traure a l'escenari?).
    Llevat els panxes contentes que son tots els que, en els post, diuen que molt bé,la resta, em de forçar una situació per la salvació de TRTS. ¡Per una TRTS lliure de trileros, per llistes renovades, per fer quelcom més que votar en un sistema electoral "controlat", manifestem-nos: tots els divendres (començem aquest dia 30), a les 20,30, a la Plaça de l'Ajuntament: ¡ per una POLÏTICA amb majúscules ! ¡Per un Ajuntament serio i, a l'hora, engrescador !. Demà, passeigem ¡ ¡ que no ens prenguin el pel més!. Pasa-ho. Demà.

    ResponElimina
  6. mare meua!! nomes ens faltava aixo!
    quina temor estos dos junts!
    i que ja teniu firmat el contracte del quarteto altre cop?? psoe-psc+icv+erc+lluesmafranquet
    pobra tortosa!

    ResponElimina
  7. Que el Santo Cristo de la Purisima fase un milagre perque si tornen asortir reelegits men vaig de Tortosa i en cámbio el Nom els Apellits i me faig les operacions necesaries per camviar de sexe..perque veigs que els que voten anestos fantasmes es que son gays o no veuven mes enlla del que li donen les pestañes.

    Sr. Franquet de quien eran los terrenos donde esta ubicada la xarxa de aigues del mini trasvasament..?Pot contesta a nesta pregunta ? o primer fem el negoci i despres no al trasvasament

    ResponElimina
  8. Mai Tortosa havia tingut unes llistes tant dolentes.Excepte la de CiU que és més potable les altres no es poden mirar

    ResponElimina
  9. Estic d'acord les llistes fan pena... i lo més trist és que sempre verem lo mateix a la nostra ciutat. Si miro la globalitat dels candidats i els seus colaboradors, crec que els mes integres , encara que em dolgui, perqué jo no comparteixo les seves idees son els de covengencia, menys el seu lider, llàstima...sino els haguès votat, pèro Bel no mínspira confiança, i els altres partits s'els veu molta fam de poder...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta