21 d’abril del 2007

Més obres tres mesos després de les obres a la vorera del bar Ribera

Tres mesos després que s'acabessin les obres que han millorat el desnivell a la vorera del bar Ribera, els tortosins ens hem trobat aquests dies amb més obres. Els treballs anteriors van ser realitzats pel servei de Carreteres, abans que el govern català traspassés l'avinguda de la Generalitat a l'Ajuntament de Tortosa. Pel que diu a la tanca de protecció, les obres actuals són de l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP). Algú m'ha preguntat si no podria haver fet l'empresa d'aigües aquestes obres tres mesos abans, aprofitant les obres de Carreteres... Però també podria ser que les obres actuals siguin per la detecció d'alguna avaria, i en aquest cas seria difícil determinar si podem acusar algú de poca planificació. La veritat és que no sé què pensar, perquè a Tortosa ens hem trobat darrerament amb els dos casos. La planificació ha funcionat correctament a l'hora de combinar la millora de l'avinguda de la Generalitat i la construcció del desguàs del barranc de Caputxins. Però crec que ha estat un desastre a l'hora de decidir el condicionament provisional de l'avinguda Felip Pedrell, que s'està millorant ara abans d'Expoebre però que caldrà refer completament a la tardor.

3 comentaris:

  1. " TENGO UNA PREGUNTA PARA VD.", SR: ALCALDE:
    L'acondicionament de l'avinguda Felip Pedrell, no es podia haver fet dos anys atras?
    Una altra pregunta, perque mai ningu responsable, amb nom i connom, contesta aquestes preguntes, si a tots ens consta que les lleigeixen? Jo hu faria.

    ResponElimina
  2. ¿Que ilusos? ¿Es que no se han enterado que si el trabajo se hiciera bien hecho desde el principio no habría trabajo para el futuro? Hay que mantener las prespectivas de futuro, y dentro del ámbito municipal no parece tarea complicada. Lo malo que esto va a cuenta de los ciudadanos, quienes además sufrimos las consecuencias. G.

    ResponElimina
  3. Segon es veu a la foto: aquesta actuació té totes les característiques de èsser de la reparació d'una avaría en la canalització d'aigües , o escomeses col-lindants. No veig just el desqualificar a l'EMSP d'una actuació en la reparació de les seves instal.lacions...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta