22 d’abril del 2007

Tortosa canvia els nous aparcaments de l'avinguda Felip Pedrell i els fa en bateria invertida

Els aparcaments en bateria de l'avinguda Felip Pedrell, davant del centre cultural l'Escorxador, ja no són com els que apareixen en aquesta fotografia. Aprofitant les obres de millora que s'han fet aquesta setmana amb motiu d'Expoebre, l'Ajuntament ha asfaltat aquest tram de l'avinguda i ha repintat els aparcaments que va crear al febrer. Ara els aparcaments són igualment en bateria, però són en bateria invertida. Per tant, per estacionar el cotxe cal entrar de cul, per poder sortir després de cara. Ho he vist aquest matí i m'ha semblat una bona idea. Un dels problemes dels nous aparcaments a l'avinguda Felip Pedrell i a l'avinguda de Remolins era la poca visibilitat per fer marxa enrere i reincorporar-te a la via. Amb els aparcaments en bateria invertida la visibilitat és més gran, i per tant la reincorporació és més senzilla. Llàstima que la millora provisional i els aparcaments en bateria invertida no es fessin fa uns mesos i d'una tirada. Espero que a la tardor, quan Carreteres arrangi l'avinguda, també s'adopti aquest sistema d'aparcaments, i que després l'Ajuntament pensi a fer el mateix a l'avinguda de Remolins i en altres zones de la ciutat.

16 comentaris:

  1. "Nunca es tarde si la dicha es buena"
    Felicitats. Nomes un pero....perque ens costa tant donar-nos conte de les coses? que no hi ha prou gent a l'Ajuntament per a pensar o cobra per pensar? si ens limitem exclusivament al tema... Regidora, cap de la Policia local, assesor de transit etc.

    ResponElimina
  2. A mi em fa gràcia tota la pinicula.
    Ara donem per sentat i assimilat que una avinguda dissenyada, per algo, amb dos carrils, en pergue un de mala manera i posen aparcaments en bateria, dreta o invertida.
    Pos no! Zero patatero!
    A qui se li acudeix dissenyar un eixample sense zones d'aparcament!
    Qui munta universitats en zones verdes i sense aparcaments?
    I la fira?
    A mamar!
    Ni puta idea d'urbanisme!

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Doncs amb el vostre perdó a mi em sembla una gran MERDA !!!

    Es cert que amb l'aparcament en bateria costa sortir, el problema que tenim tots no es sortir sinó entrar, trovar aparcament i aparcar. Doncs d'aquesta manera encara serà més dificil. Primer no el veus, quan el veus tens algú detras, no es pot aparcar i quan tornes ja no hi ha lloc.

    I encara voleu canviar el de l'Avinguda Remolins ???

    ResponElimina
  5. Tota la raó Nero!!!

    Com sempre els que dissenyen la ciutat, es pensen que tot es Barcelona o Madrid. A les ciutats petites no es pot confiar amb el transport públic per evitar els desplaçaments amb vehicles. S'obliden dels aparcaments, i l'unic que aconsegeixen es que la gent aparque damunt de les voreres. Potser pensen que com menys zones d'aparcament més possiblititats de multar als que no els hi queda més remei que aparcar damunt les voreres!!!

    A Tortosa, tenim memorables obres pùbliques que destaquen pel disseny i la manca d'aparcaments: Plaça del Carrilet, Plaça del Temple, Urbanització Vora Parc, Av. Remolins, etc.etc. Vaja!! Tot el que es fa de nou. L'unica obra que no segueix aquest disseny es el Passeig de Ribera, potser perque l'obra venia dirigida i dissenyada pels tècnics de Madrid?

    Urbanistes!!! Desperteu, una cosa es el que es pot fer en una ciutat amb un transport públic eficaç i un altra a un poble on la gent no li queda més remei que desplaçar-se amb el seu propi cotxe.

    ResponElimina
  6. A tots els "enteradillos" ultims: Encara no tinc clar si voleu aparcaments en linea, en bateria, bateria invertida, doble circulacio, transport public etc.
    O es que la resposta esta en saber a qui voteu?
    Quan plou perque plou i quan no plou perque no plou......"Porco governo".
    DESTRUCTORS

    ResponElimina
  7. Una bona idea? L'altre dia per poc no hi ha bufetades. El que volia aparcar es va aturar, el de darrera s'hi va apegar massa, llavors havia de fer marxar enrera, el tercer no volia, i embolica de fa fort? Jo, que em perdonin, em sembla que aquest sistema d'aparcament és una colada del que pintava les ratlles. Si no, no ho entenc.

    ResponElimina
  8. En el teu mateix comentari hu dius:
    " embolica que fa fort "
    Que amb els aparcaments en linea, no se sol aparcar fen marxa enrera?

    ResponElimina
  9. hara s'han ten el aparcament a la dreta , qui circula per la esquerra, les civilizacions que desgraciadament han vingut aviure a la nostra ciutat, i encara falta desenvoluparse el seu pais, pero com Tortosa es una ciutat pareguda on viuen estos ciutadans, pos marxa i al auctocton que li doguen pel ses.

    Gracies Sabate , per ensenyarme lo que es la vida.

    ResponElimina
  10. Pos jo el problema no el veig on s'aparca o no...lo que resulta es que fa quatre dies es van gastar una pasta pintant els aparcaments...ara una altra pasta esfaltant i pintant aparcaments...i aquesta tardor, carreteres, tornarà a esfaltar i pintar aparcaments. Estos del Ajuntament s'estan gastant allò que no tenen en quedar be perque es pensen que amb el pabelló guanyaran les eleccions. I DESPRÉS RESULTA QUE NO HI HAN DINERS PER A ARREGLAR ELS CARRERS DE TORTOSA QUE FAN LLÀSTIMA!!!!!!!!!. Això es una vergonya, sou patetics.
    PD Ficheu a la comedianta i a Lluesma, uns números 1, per a un alcalde nº 1.

    ResponElimina
  11. A l'anonim de 12.15, esta clar el que volem, es que hi hagi sentit comú. Si et serveix als efectes que vulguis soc votant de Sabaté.

    Soc anonim de les 11.35AM

    ResponElimina
  12. A l'anterior anonim, nomes volia donar a entendre que molt de criticar, peró, EXACTAMENT - i per al tema que ens ocupa- quina es la solucio que proposeu respecte als aparcaments.

    ResponElimina
  13. Sóc ciutadà de Tortosa resident al carrer Rasquera i m'agradaria proposar a tota la gent que vulgui fer turisme urbanístic, que provi de travessar el carrer Felip Pedrell venint des del carrer Rasquera on no hi ha semàfors com a la baixada del Parador. Si ho proveu podreu comprobar que amb els aparcaments a la dreta (abans estaven a l'esquerra) la visibilitat és nul·la i l'espillet que hi ha és insuficient. Jo intento evitar-ho al màxim i si tot continua així no trigaré a escoltar les ambulàncies desde casa meua. Aneu en molt de compte si passeu per aquest punt de la ciutat. Salutacions!

    ResponElimina
  14. Diuen que rectificar es de savis...Pero intentar sulucionar un error amb un altre error es de "burros"!!

    ResponElimina
  15. Només el gobern Sabaté tropeça dos cops amb la mateixa pedra.Aquest no es l'únic cas, si feu una mica de memòria.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta