14 de juliol del 2007

Alcanar vol més informació sobre el magatzem submarí de gas

L'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, va confirmar ahir que té previst demanar més informació sobre el projecte del magatzem submarí de gas davant de la costa sud del Delta. Segons Montserrat, l'Ajuntament canareu es posarà en contacte amb el Ministeri d'Indústria «per saber com afectarà el magatzem de gas al territori, si representa algun perill i si tindrà algun tipus d'impacte mediambiental i visual des de la costa».
El neguit del govern d'Alcanar arriba després que aquesta setmana transcendís que el govern de l'Estat podria aprovar, al setembre, la concessió per construir el magatzem davant de la costa de l'Ebre. Així va publicar-ho dimecres el diari Mediterráneo, de Castelló, citant unes declaracions del secretari general d'Energia, Ignasi Nieto. El magatzem de gas és el projecte Castro, impulsat per la societat canadenca Eurogas Corporation, que preveu aprofitar l'antic pou petrolier Amposta. El projecte preveu habilitar l'antic pou com a magatzem submarí, amb una capacitat d'1,3 bilions de metres cúbics de gas a partir de l'any 2010, fet que ja ha posat en alerta els ecologistes.

El Punt (14-Juliol-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta