17 de juliol del 2007

Lahosa va en bicicleta i Forés agafa el cotxe

Ahir vaig veure una cosa que no havia vist ni els moments més durs de la polèmica per l'enderrocament del velòdrom. L'exregidor tortosí d'Esports i exportaveu d'ICV, Sisco Lahosa, anava en bicicleta per l'avinguda de la Generalitat, una actitud que com a mínim l'hauria servit per acostar posicions amb el món ciclista, quan el seu projecte de reforma de les instal·lacions esportives preveia tombar el velòdrom per construir-hi les noves piscines. En canvi, des de la constitució del nou govern fins al dia d'avui, encara no he vist al regidor republicà Ricard Forés, cap dia, en bicicleta. Al contrari, el segon tinent d'alcalde entra al centre de Tortosa amb cotxe, i algun cop el deixa al pàrquing de la plaça Alfons XII, on els membres del consistori poden aparcar de forma gratuïta (també a la zona blava, amb una targeta especial). No sembla el món al revés? D'altra banda, avui m'ha agradat llegir l'ampli reportatge sobre carrils bici que el meu company Òscar Meseguer ha publicat a El Punt. L'article recorda que l'únic carril bici habilitat a Tortosa, al barri del Temple, ha estat sovint utilitzat com a zona d'aparcament d'altres vehicles. A més, tot i que ERC va apostar durant la campanya per la creació d'una xarxa de carrils bici, el nou regidor de Mobilitat, Valentí Marín, considera que és massa aviat per concretar els plans de l'àrea. Crec que té raó, però també és cert que en campanya els polítics semblen tenir les coses més clares...

13 comentaris:

  1. pos jo l'he vist molts cops en bici a Lahosa, per exemple tots els anys que ha estat regidor a la festa de la bicicleta.

    ResponElimina
  2. ES normal que el regidor entran vaigue en cotxe i ja que el mateix promulga el que no ha cregut mai , pero es tan bó saboreija el poder, parquin gratuit, reserva a la Plaça Espanya, entrada triunfal en un sou que mai habia ensumiat, pero es que no veieu que ERC sempre han segut iguals.Donde Dije Digo Digo Diego.

    ResponElimina
  3. Valentí Marín, pos pobret que a de fer si li va grant esta americana que porta i no diguesem de la corbata , tota la vida Socialista i sindicalista de UGT i ara de cop i solta numero dos de ERC , me huele a lugar teniente del nostre amic Wifredo, aixo se li diu infiltracio invitro i avore vindre.

    ResponElimina
  4. No acostumo a fallar els pronóstics...

    ResponElimina
  5. Sí és el mateix que si un ex-policia es creu 007 per ser membre d'un club de tir.
    És això del que parlem 007?

    ResponElimina
  6. Ni si quiets ni me interesa de moment , qui sap si d'aqui pot sortir una bona amistad pero per ser una neneta et dire que , vas molt equivocada i errada, pel que et vols referi.

    ResponElimina
  7. La gent que utilitza l'anonimat per insultar i atacar de manera injusta no em mereix cap mena de respecte.

    Crec que pel bé de la ciutat hauriem de ser més constructius.

    Jo també crec que Ricard Forés faría bé de donar exemple anant a treballar amb bicicleta, però no és motiu de fer escarni. Que potser els membres del antic govern anaven amb bici, a peu o aparcaven en zona blava i pagaven ticket ?

    ResponElimina
  8. A 007:Dient-me "neneta" t'asseguro que no inicies correctament el camí de l'amistat, "machote".

    ResponElimina
  9. A mi m'importa un rave si els membres del govern van en bici, en cotxe o a peu coix. Són ben lliures de desplaçar-se com vulguin. El que compta és el que fan i faran a l'Ajuntament, no aquestes anècdotes.

    ResponElimina
  10. El diari del votant anonim no pot estar més encertat.

    ResponElimina
  11. El que no es anècdota, es el morro que tenen tots en reservar-se plaçes d'aparcament gratuit als Parkings, que suposo que l'arrendament el paguem tots dels pressupostos de l'Ajuntament i la resta de la humanitat a pagar, parquimetre, aparcament, o multes, Tú tries!!

    Un bon exemple seria eliminar totes les reserves i targetes d'aparcament.

    ResponElimina
  12. Gracies per lo de machote una exvotant d'ERC de Campredó, pero de machote en tinc molt poquet mes haviat, timid, pero anem fem lo que podem.

    Per ser et demano disculpes per lo de neneta, era en plan cariños.

    ResponElimina
  13. A 007: Gràcies. disculpes acceptades.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta