18 de juliol del 2007

L'alcalde d'Amposta cobrarà 4.275 euros i set regidors més del govern tindran dedicació parcial

L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré (CiU), cobrarà 4.275 euros al mes per una dedicació parcial de 34 hores setmanals, segons l'acord del ple de l'Ajuntament que ahir publicava el Butlletí Oficial de la Província (BOP). A part de Ferré, set membres més del govern municipal també tindran una dedicació parcial, de 33 hores setmanals, per la qual percebran una retribució de 2.508 euros cadascun. Es tracta dels regidors Josep Manel Ferré, Maria Isabel Ferré, Francesc Josep Fosch, Laia Subirats, Maria del Mar Panisello, Josep Carles Vallès i Josep Garriga. Només el primer tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Urbanisme, Pere Vidal, no tindrà dedicació parcial. Amb tot, sí que tindrà dedicació exclusiva l'assessora de l'àrea d'Urbanisme, Tere Moya, amb una retribució anual de 41.165 euros. En aquesta línia, el personal de confiança del nou govern ampostí també té una plaça de nova creació, la cap de gabinet d'alcaldia (30.096 euros). La plantilla del personal eventual es completa amb una assessora de promoció econòmica (31.273 euros), un assessor de mitjans de comunicació (23.467 euros) i un assessor de fires (18.596 euros, amb un 80% de la jornada laboral). Finalment, la representant de l'alcaldia al nucli de Villafranco del Delta, Encarnació Ferré, cobrarà 1.400 euros mensuals, amb una dedicació de deu hores setmanals. El diari oficial també va publicar ahir les retribucions als membres de la corporació per l'assistència als òrgans col·legiats de l'Ajuntament. Els regidors cobraran 500 euros per assistir als plens, 214,14 euros per assistir a les juntes de govern local, 375 euros per assistir a les juntes de portaveus i 60 euros per assistir a les comissions informatives.

6 comentaris:

  1. Gustau, per favor..........Poble Nou. No VillaFRANCO.
    Pel demes, ¡¡ vergonyos!! , com tots i a tot arreu.

    ResponElimina
  2. De Poble Nou res, Ximo.
    El nucli de població, oficialment, encara es diu Villafranco del Delta, i és per això que l'Ajuntament d'Amposta ha de posar-ho així als papers...

    ResponElimina
  3. Ara si que mas fotut, Gustau.
    1-0 a favor teu, o potser 1-1
    No ho se.

    ResponElimina
  4. Si et quedes més tranquil, mira tu mateix el bop d'ahir...
    http://ebop.altanet.org/index.php?op=anunci&id=9727&ebop_any=2007

    ResponElimina
  5. Tornant a l'important, m'he quedat de pasta de moniato quan he llegit mes detingudament que la representant de l'Alcalde a Villafranco-poblenou, cobrara per 10 hores setmanals, 2xdia si contem de dilluns a divendres, 1.400 euros ( 233.000 de les antigues pessetes). Pero com es posible això? .
    El que no se es el que cobren els representants als barris de Tortosa; en canvi a l'EMD de Jesus, amb mes competencies que qualsevol altre nucli, em sembla que no son ni de llun aquestes xifres.
    ¡¡¡Endavant amb els disbarats!!!.

    ResponElimina
  6. Ximo, en la legislatura anterior, els Delegats personals de l'Alcalde a les pedanies tenien una contraprestació d'uns 600 euros mensuals ( No sé si per sous, dietes o despeses de viatge ).

    Els d'Amposta sí que s'ho fan bé !!!!

    Ja veurem el que cobraran els de les pedanies de Tortosa, si ho comparem amb les "noves" retribucions dels regidors i l'Alcalde.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta