31 d’agost del 2007

Tortosa estrena avui la Cinta 2007 amb la proclamació de les pubilles i el pregó

El poeta tortosí Gerard Vergés avui al vespre serà l'encarregat de llegir el tradicional pregó d'inici de les festes de la Cinta, en el marc de l'acte de proclamació del rei i de la reina infantil de la festa major de Tortosa, que enguany durarà fins al 8 de setembre. L'acte començarà a les set del vespre al passeig central del parc municipal Teodor González, i també inclourà les actuacions de l'Orfeó Tortosí i de la Banda Municipal de Música de Tortosa. A més, aquesta tarda també s'inauguren dues de les exposicions que formen part del programa d'actes culturals de la Cinta 2007. En primer lloc, l'exposició Joan Miró, la metàfora de l'objecte, que es podrà veure a la sala Antoni Garcia del centre cultural L'Escorxador. Tot seguit, també obrirà portes l'exposició Colores mexicanos, que mostrarà vestits típics i instruments del folklore mexicà. En acabar la inauguració de l'exposició, que quedarà instal·lada al vestíbul de l'antic cinema Fèmina, hi haurà una degustació de productes mexicans, ja que Mèxic serà enguany el país convidat al Festival Internacional de Música Ebre Terra de Vent.
D'altra banda, a partir de dos quarts de deu de la nit començarà una baldanada popular en el marc de la Festa 40 Principals, a la plaça de l'Ajuntament. La festa, que inclou els concerts de Miquel Abras, Joan Tena i Pedro Javier Hermosilla, també servirà per celebrar a Tortosa els 15 anys de la URV. A les onze, el grup de música i dansa tradicional Saragatona actuarà a l'auditori, i al punt de la mitjanit hi haurà l'engegada del coet anunciador de les festes i l'acte de presentació de les penyes, amb el tradicional lliurament de mocadors.

El Punt (31-Agost-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta