28 d’agost del 2007

Un jove begut i sense carnet s'assuca a l'aigua del Monument a la Família

La Tortosa de les rotondes té un dels seus principals exponents en el Monument a la Família, que podem trobar en una de les primeres rotondes de l'autovia Tortosa-l'Aldea. Recordo que el Monument a la Família va inaugurar-lo l'expresident Jordi Pujol, i que hi ha gent de Tortosa que l'anomena el monument de Rocío Jurado, ja que l'escultura és "como una ola". Altres li diuen erròniament el monument del Famila, perquè la rotonda és a prop d'on hi havia un hipermercat amb aquest nom, però que ara es diu Carrefour Exprés. Ara la rotonda de la Família ha tornat a ser notícia perquè el cap de setmana un jove de 25 anys, veí de Campredó, va encastar el seu vehicle contra el monument. Se suposa que no ho va fer expressament, tot i des del punt de vista estètic estaria plenament justificat. Informa l'Ajuntament tortosí que els fets van passar cap a les 3.30 hores de la matinada de dissabte, i que el vehicle va introduir-se a l'aigua provocant alguns danys a la plaça i a la vorada. Al lloc dels fets es va personar una patrula de la policia local, qui va identificar el jove i va obrir diligènices després de comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol i que no tenia permís de conduir.

Foto: Ajuntament de Tortosa

11 comentaris:

  1. Espero que perdoneu que segueixi fent demagogia.

    ResponElimina
  2. Espero que perdoneu que segueixi fent demagògia, però no era Bel qui havia de fer baixar el bandalisme, la delinqüencia etc.

    El govern Popupista del Crack Bel (PCB), no va bé.

    Gustau, m'ho poses molt fàcil.

    ResponElimina
  3. Una cosa és fer baixar el bandalisme i la delinqüència, i l'altra prohibir la venta de vegudes alcohòliques. Apunta be dins al test "opinador" que pixes fora!

    ResponElimina
  4. No voldria banalitzar cap accident de tràfic, però es que en aquest “accident” coincideixen dos de les tres condicions per un accident “perfecte”: Anar borraxo, i no tenir carnet de conduir....L’altra condició seria que el cotxe fora robat ! I es que hi han accidents que no haurien de tenir aquesta consideració. Mes aviat jo parlaria d’intent de suïcidi amb possibilitats de fer mal a tercers.

    ResponElimina
  5. Barber, em sembla que la primera frase que escric es prou definitoria del que dic a continuació "Espero que perdoneu que segeixi fent demagògia".
    Suposo que ets de Tortosa i que en els darrers sis anys hauras estat al carrec de totes i cadascuna de les intervencions de ara nostre alcalde el sr. Bel i Accensi, en que si la demagògia fos un art ell en seria el màxim representant.
    Jo almenys tinc la decencia d'avisar que el que vaig a dir no te ni solta ni volta com així ho vaig fer a l'entrada d'ahir i procuraré fer sempre que l'amic Gustau em doni peu a fer la broma fácil.
    Però tingui en compte que estarem a l'agüait i no farem demagògia sino control ferri.

    ResponElimina
  6. Val, d'acord opinador. Continua fent demagògia i arribaràs lluny. No tinc res més a dir.

    ResponElimina
  7. Home Barber, qui sap mira on ha arribat Bel fen demagògia, qui sap si estàs parlant amb el proper alcalde de Tortosa.

    ResponElimina
  8. ...I molt possiblement amb l'anterior alcalde de Tortosa ...També!

    ResponElimina
  9. Mc calan, ho sento pero aigua.

    L'anterior alcalde de Tortosa signa amb nom i cognom, jo soc molt més modest.

    ResponElimina
  10. Mc calan tu has fet aigua, ara em toca a mi.

    Que potser tenim una novia per la Ribera d'Ebre?

    ResponElimina
  11. ....I per més llocs !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta