27 de setembre del 2007

Enquesta sobre els primers 100 dies de Bel a Tortosa

Durant les properes dues setmanes, els lectors de La Marfanta esteu convidats a participar en una enquesta amb què posarem nota als primers 100 dies de Ferran Bel al govern de Tortosa. El sondeig d'opinió vol servir de termòmetre per saber quina és la percepció que pot tenir la gent dels primers mesos de Bel a l'alcaldia, però també de l'acció de la resta de regidors de CiU i d'ERC al govern. L'enquesta va iniciar-se ahir i aquesta tarda ja havien votat més de 100 persones, guanyant per majoria simple els que posarien un excel·lent (35%) o un notable (20%) al govern municipal de CiU i ERC. En canvi, només 30 lectors suspenien l'acció de govern de Bel, amb percentatges diferenciats pels que li posen un insuficient (15%) i els que el deixarien amb un molt deficient (11%). A més, un 9% dels que han contestat l'enquesta només li donarien un , mentre que el 7% restant li posaria un aprovat pelat. Com us deia, durant 15 dies podreu contestar l'enquesta, així com justificar el vostre vot afegint els vostres comentaris en aquesta entrada, si ho considereu necessari...

12 comentaris:

  1. hola entrem a saludarte des de Reus

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'argument anterior és d'un nivell intel·lectual impressionant... Per mi, com si Bel i Forés fossin enormes gripaus: que governin bé és el que compta.

    De moment es veu que van treballant, però cal esperar més temps per fer-ne una valoració clara.

    (PS: El pesat aquest de Reus podria deixar de fer SPAM. Sempre fa el mateix a tot arreu)

    ResponElimina
  4. Es que tú, votant anònim, ets molt guays i molt intel.ligent. Generació Einstein segurament i si et descuides llicenciat en alguna carrera d'humanitats.
    Que sigues molt feliç a la vida, que és curta i només n`hi ha una.

    Per cert, "que governin bé és el que compta"? Plató? la República? és que em sona..... pero de lluny clar, sóc tant tonto!

    Besitos (barbarisme tortosí per a dir "petonets").

    Lte

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Calla, calla, que la guardia de corps contraataca

    ResponElimina
  7. Si el Joan es " tot ell un barbarisme histriònic i anàrquic, voste, mc calan, es un llepafils i una mica , nomes una mica, pedant.
    Perque , a no ser que parleseu en clau, i per tant alguna cosa se m'ascapa, no te ni cap ni peus la contestacio que li fa.
    No si al final aqui acabarem tots tocats de l'ala....

    ResponElimina
  8. Jo també t'estimo, il·lustre amic de grans arguments i personalitat múltiple...

    ;)

    ResponElimina
  9. Jo us estimo a tots, mc calan inclós,.
    Car no la seva panera del darrera, grossa i pudenta a bon segur, aquesta li deixaré que la reservi a tantes i tantes persones que el deuen estimar encara molt més que jo (ell segur que sabrá a quí em refereixo, i si no ho sap, que "s'averigüe" una mica...
    Dit això, saludar especialment als Srs xxx i al Sr. Punxant, i com no, al votant anònim, que segueis confonent argument amb evidència empírica de forma recurrent.

    Ah, i aclaro, benvolgut puntxant, no hi ha cap diàleg en clau, li bén asseguro, jo a aquest de la panera pudenta no el conec de res, ni mai tindré el disgust de fer-ho. From now on, el castigaré amb el fuet de la indiferència, com s'ha de fer amb la xusma que no val la pena.

    (votant anònim, suposo que hauràs pogut connectar el silogisme (aristotèlic, et sona?, no crec, je je) de que "es pot estimar a la xusma que no val la pena", capteu?

    Bona nit apreciats.

    ResponElimina
  10. Pos sembla que la gentola de Tortosa asta mes que contenta en lo nou govern no?. La veritat es que tenim que donar temps al temps per vore com evoluciona l'obra de govern de Bel.

    Jo, de moment astic satisfet en la forma d'actuar del nou govern. Ascolten a la gent i tenen un tracte molt diferent, menos prepotent. Poquet a poquet anirem veen com va lo tema.

    Jo també aprofito per donar ubesito als marfanteros, ja que mos posem tan dolcets!

    ResponElimina
  11. VOTA PER VOTA.....POS NO, ABSTINDREM TAMPOC, PERO SI HE DE DIR QUE ELS QUE HAN VOTAT SON ELS PEREGRINS ACOLLITS A LA CASA CONSISTORIAL QUE NO TENIEN FEINA I HARA SIP, OSANA EN LA CASA CONSISTORIAL.
    PER SER QUE PASSA A LA ASSOCIACIO DE VEINS DE FERRERIES QUE NO HI HAN ACTIVITATS PER PAR DE LA MATEIXA , DEIXEM APART LA ASSOCIACIO DE DONES QUE NO TENEN RES AVEURE EN LA ASSOCIACIO DE VEINS

    ResponElimina
  12. Jo no dic qu'els suspengui, pero possar-los un excl·lent em sembla exagerat si no es per pura devoció i amor als colors.
    Algú em pot explicar que han fet aquestos senyors des que estan al govern? Per que jo no he vist absolutament res i, si més no, aquelles primeres actuacions que varen prometre (pla de xoc, etc.) brillen per la seva absència.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta