21 de setembre del 2007

Saül Gordillo presenta 'Nació.cat' a Tortosa

El col·lectiu Blocaires Ebrencs i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya hem organitzat per demà, 22 de setembre, la presentació a Tortosa del llibre Nació.cat, a càrrec del seu autor, el periodista i blocaire Saül Gordillo. La presentació del llibre, que anirà a càrrec de Daniel Gil i d'un servidor, serà a la sala polivalent de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, a partir de les dotze del migdia. L'autor de Nació.cat és director de l'Agència Catalana de Notícies des del 26 de març d'enguany, i també un dels periodistes que va impulsar el portal de blocs polítics en català Poliblocs, poc abans de les eleccions municipals. El seu llibre Nació.cat, editat per Òmnium Cultural i l'Editorial Mina, és un relat periodístic sobre l'obtenció del domini.cat per a la llengua i la cultura catalana a Internet. Autor del Bloc sense fulls, que manté des del de juliol de 2004, Gordillo és un dels blocaires més llegits i influents de la catosfera.

2 comentaris:

  1. Lamento molt no poder assistir-hi, ja que tinc una boda a la mateixa hora.

    ResponElimina
  2. Saul Gordillo s'està convertint en un dels personatges més mediàtics de la blogosfera, i no sense mèrits. Treballador incansable, com l'apreciat Gustau Moreno, professa un estil bastant independent, assenyat i objectiu que de tant en tant abandona quan parla de l'ínclit sirera i del Mike Tyson de Badalona amb el qual comparteixo gimnàs a Barcelona (Dir Diagonal), Xavier "puño de hierro" García Albiol.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta