5 d’octubre del 2007

Article sobre les amenaces del Delta a la revista El Temps

El company Arnau Urgell, periodista ambiental, m'informa avui de l'article que ha publicat recentment a la revista El Temps, sobre les amenaces presents i futures del delta de l'Ebre, "ara que ja no és notícia". Si no us heu comprat la revista, podeu llegir l'article complet al bloc d'Arnau Urgell. Per fer el reportatge, el periodista no va poder comptar amb l'opinió del representant del Departament d’Agricultura, l’impulsor del canal Xerta - Sènia, un projecte que segons la Plataforma en Defensa de l'Ebre és l’inici d'un transvasament encobert. L'article també parla de la contaminació al riu, de la neteja de l'embassament de Flix i del procés d'implantació de la Directiva Marc de l’Aigua (DMA), essencial perquè es garanteixi un cabal de manteniment que permeti la funcionalitat dels ecosistemes aquàtics i per frenar la regressió del Delta.

2 comentaris:

  1. gràcies gustau per penjar la referència a l'article,
    ens llegim,
    salut!

    ResponElimina
  2. El temps és un setmanari amb català que fan a València. Però quanta gent el llegeix allí?
    A qui hi ha que informar sobre els problemes del Delta és a aquelles persones que demanen aigua sense saber per a què i a quin preu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta