26 d’octubre del 2007

Una escletxa d'esperança per als veïns del Canalet

Els membres de la plataforma veïnal Salvem Lo Canalet tenen un motiu per a l'esperança, després de la reunió que ahir van mantenir amb el secretari per a la Mobilitat del govern català, Manel Nadal. L'alt càrrec va confirmar que abans de final d'any sortirà a informació pública l'estudi informatiu de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12), que segons el traçat previst per Carreteres trinxaria la zona de xalets del Canalet. Així, tot i que el responsable d'Acció Terriorial, Antoni Sabaté, va dir fa unes setmanes que el traçat de la variant passaria inevitablement pel Canalet, Nadal va anunciar ahir que «encara hi ha temps per al diàleg», i es va comprometre a estudiar dos traçats alternatius al Canalet, per evitar que la carretera travessi els xalets. Nadal va descartar desplaçar el traçat més al nord, resseguint el canal Xerta-Sénia, però va deixar la porta oberta a un traçat intermedi, que igualment comencés a Roquetes però que evités la zona de xalets, travessant una zona agrícola i enllaçant amb la C-12 a l'altura de Xerta, i no a l'altura d'Aldover.

Per saber més:
-La Generalitat estudiarà dos traçats alternatius al del Canalet per fer la variant de l'eix de l'Ebre (El Punt)

Foto: Plataforma Salvem Lo Canalet

12 comentaris:

  1. Tot aquests són els que tenen xalets il•legals ? O algun el te legal ???

    ResponElimina
  2. Que m'indemnitzin!! Que m'indemnitzin!! Pagueu-me entre tots el meu xalet il.legal. Tonto l'últim!!!

    ResponElimina
  3. Malt fet si el traçat es fa fora de Aldover, ja que si el traçat afecta als il•legals que u avesen legalitzar en el seu moment, ara ja es tard per tirar enrere

    ResponElimina
  4. Pero que dieu, sembleu una colla d'insolidaris, si les coses es fessen com cal podrieu parlar. Pero malhauradament les coses no son aixi. Vatros creieu que es tant facil que et donin permis per construir? Doncs no, i de vegades cal ser fill o parent d'un d'ells per al que te'l donin. Aixi va tot i mes veient com vosaltres penseu!

    ResponElimina
  5. Lo camp de golf ja en serà de legal, ja!
    Aquí tothom para la mà i al pobre desgraciat li diuen que està ilegal. Mentrestant, ells vinga a fer camps de golf, contaminar rius, canals Xerta-Sènia, fer hotels a la vora de la mar, edificis de més de 10 plantes i tota la pesca!
    La classe política està baixant en picat!

    ResponElimina
  6. Solament faltaria que donessin permisos de construcció a tothom i d’aquesta manera acabaríem entre tots de trinxar el territori.

    En canvi, la circumval•lació és necessària, Tortosa no pot assumir tot el tràfic que es genera en aquesta via, per no dir els “follons” que alguns dies tenim. També considero que és important ja que és el primer traçat que es desdoblarà de l’Eix de l’Ebre.

    Qui és insolidari ???

    ResponElimina
  7. Ja està la Comedianta fent Populisme, ha veure si aconsegueix algun vot.

    ResponElimina
  8. insolidari: NO SOLIDARI

    ResponElimina
  9. El traçat de l'eix de l'Ebre te danar per força pel Canalet. És la circunvalació més adecuada.
    Per al bon desenvolupament de la zona metropolitana de Tortosa.
    I la gent afectada a calla, que es lo que els toca, tota la vida han sapigut que eren ilegals tots aquets xalets. Jo en tinc un al canalet no n'afecta, pero si sigues lo contrari m'aguantaria i prou, sempre e sabut que podia hi haure un risc.

    ResponElimina
  10. Doncs si, que jo amb el que m'ha costat un pis tindria un xaletàs il.legal. Però com no vull que me'l tomben, doncs no me'l faig. Entesos plataformeros?

    ResponElimina
  11. Pere te la culpa de tot i damunt el voteu, pos ara que us bombem.
    Sabeu si el chalet del set oficis Sr. Panisello esta il.legal??
    Potser ell ja savia per on passaria .??

    ResponElimina
  12. Ja ho se, pero es de perogrullo:
    Si no afectes a vivendes, construides il·legalment, estariem parlant del tema? .
    En una entrevista a la radio, vaig sentir com un portaveu de la plataforma deia amb la boca plena: "l'augment de la inversio que representaria el fet d'allunyar el traçat mes amunt, ens preocupa relativament".
    Ting part d'un tros de canalet tocant al cami de la casella, i en un futur mes o menys proxim, quan s'eixample el cami, com esta previst, em quedare amb la meitat del tros. Sabeu que em tocara? aguantar-me i calla.
    O faig una plataforma?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta