25 de gener del 2008

Una delegació de Blocaires Ebrencs participa a les jornades sobre la Catosfera

La Fundació puntCAT col·laborarà amb l'EBREBLOC 2008

Una representació de l'associació de Blocaires Ebrencs viatjarà aquest cap de setmana a Granollers, amb l'objectiu de participar activament en les jornades sobre la Catosfera que se celebraran els dies 25, 26 i 27 de gener al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG). S'espera l'assistència de 250 persones i es tracta de la primera trobada de blocaires, experts i emprenedors de la nova xarxa 2.0 de Catalunya, que ha estat organitzada per l'Ajuntament de Granollers i promoguda per Doble Utopia SL, a través de la seua filial Poliblocs i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, així com de més de trenta empreses i entitats. El coordinador de les jornades és Marc Vidal, que el 2 de febrer també participarà al nostre EBREBLOC, per fer un balanç de les jornades i fer-nos una radiografia de l'estat de la Catosfera. Alguns dels objectius de les jornades sobre la Catosfera són donar a conèixer el fenomen bloc a Catalunya i fomentar el seu ús a les empreses, a les institucions i entre els ciutadans; conèixer els editors dels blocs més destacats del país, aprendre a fer videoblocs i podcasts; establir un codi ètic que comporti un nivell d'excel·lència i marca a la Catosfera, i intercanviar i aprendre de les experiències d'altres blocaires, entre d'altres. Podeu veure el programa de les jornades de la Catosfera clicant aquí.
En concret, els membres de l'Ebresfera que viatjaran a Granollers són la presidenta de Blocaires Ebrencs, Carme Pla i dos membres més de l'entitat, Jaume Llambrich i Daniel Gil, així com l'escriptor i blocaire Jesús M. Tibau. En aquest sentit, especialment destacada serà la participació de Daniel Gil, que dissabte a la tarda representarà els blocs ebrencs a la taula rodona sobre Associacions i xarxes de blocs, al costat de Joan Ramon Bernabé (Vallesfea), Núria Masdeu (Blocs Terrassencs), Ismael Miñano (Xarxabloc) i Josep Maria Comas (Xarxa Santboiana). El moderador de la taula serà Carles Guadian ( Las Ideas Catalunya). Per la seua banda, Jesús M. Tibau ha estat un dels impulsors de la taula rodona Blocs i literatura, que també tindrà lloc dissabte, així com del recull de textos blocaires que l'editorial Cossetània publicarà en breu.

Suport de la Fundació puntCAT a l'EBREBLOC 2008

D'altra banda, la Fundació puntCAT ha manifestat la seua voluntat de col·laborar directament amb l'EBREBLOC 2008, sumant-se a les institucions, administracions i empreses que també han donat suport a la segona trobada de Blocaires Ebrencs, que farem a Tortosa i Roquetes els dies 1 i 2 de febrer. L'objectiu és facilitar i promoure l'ús del .cat entre els blocaires de les Terres de l'Ebre, a partir d'uns codis de descompte per registrar dominis .cat, que l'organització de l'EBREBLOC repartirem entre els assistents. Així, junt amb el material de les jornades, els assistents a l'EBREBLOC rebran unes targetes en què apareix un codi que permet efectuar el registre d'un .cat per un any, amb un descompte del 50%.
Teniu més informació sobre l'EBREBLOC 2008 a la pàgina oficial de Blocaires Ebrencs, www.ebresfera.cat .

2 comentaris:

  1. Gustau,
    L'Ebrebloc d'enguany em mereix un deu. M'hauria agradat igualment assistir als actes de la Catosfera, però aquest cap de setmana tenim un acte cultural important a Campredó. Realment esteu fent una feinada excel·lent, convertint l'ebresfera en un referent del fet blocaire català. De fet, al recull d'articles literaris de blocs que editarà Cossetània n'hi ha uns quants d'ebrencs, de la qual cosa ens n'hem de felicitar tots plegats.
    Divendres que ve també dedicarem novament el Lletres Ebrenques als blocs, aquest cop els polítics, i tindrem com a convidats Pere Muñoz i Raül Romeva, eurodiputat d'ICV i un dels blocaires més actius.
    Endavant.

    ResponElimina
  2. Q us vaigue MB a l'"expedició" ebrenca!! no dubto gens ni mika q dixareu lo pavelló molt alt!!
    Mos veem a l'Ebrebloc!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta