26 de febrer del 2008

Tortosa comença la millora del carrer Hereus d'en Gasol al poble de Bítem

L'Ajuntament de Tortosa ha començat les obres del carrer Hereus d'en Gasol, al poble de Bítem. Aquesta era una reivindicació històrica dels veïns de Bítem, ja que és el carrer més llarg del poble. A més, dóna accés a molts dels serveis, com ara la zona esportiva, el col·legi, l'oficina municipal i el consultori mèdic, com va recordar l'alcalde pedani, Josep Cugat. L'obra té un pressupost de 280.000 euros i podria estar finalitzada d'aquí a un mes i mig. L'Ajuntament també preveu millorar els carrers Doctor Fleming i la travessera Jacint Verdaguer, dins d'aquest mandat.

El Punt (26-Febrer-2008)

8 comentaris:

  1. Perdoneu, però aquesta obra ja porta en marxa des de finals de l'any passat: diria que van començar per l'octubre o el novembre. Com és que s'anuncia ara?

    ResponElimina
  2. Completament d'acord. Les obres ja fa dies que han començat i venen programades per l'anterior govern gràcies al suport que van rebre del PUOSC. Però les obres ja fa dies que han començat.

    ResponElimina
  3. La notícia estaria si estigues finalitzada. Ja que aquesta millora va començar a l'Octubre o Novembre, però ...

    ResponElimina
  4. Ostia aquesta es grossa quina trola pero trola trola i trola han escomen que?????? del mes de setembre que el carrer esta patas a arriba.
    zero patatero, quina informació es aquesta la que donen els de premsa de l'ajuntament, uni de Goebels, no?

    ResponElimina
  5. Reivindicació del poble?Pos si era el carrer que estava millor de tot el poble!!!
    perfavor!!!
    ja fa temps que van començar!

    ResponElimina
  6. Estos de Ciu se nan adonat estos dies
    que les obres sabien començat.
    Es curiós que pasen estes coses tat

    ResponElimina
  7. l'afagany de donar imatge d'eficacia en la gestió es el que porta a aquests del govern CIU+ERC a fer aixó,i esdevé simplement vergonyos.

    ResponElimina
  8. l'afagany de donar imatge d'eficacia en la gestió es el que porta a aquests del govern CIU+ERC a fer aixó,i esdevé simplement vergonyos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta