26 de febrer del 2008

La Passió d'Ulldecona manté els paquets turístics i incorpora música en directe

L'Ajuntament d'Ulldecona i els organitzadors de les representacions de la Passió confien a consolidar la capacitat de convocatòria registrada en la temporada del 2007, en què 3.000 persones van presenciar l'obra, amb un salt d'un 40% més respecte de l'anterior. Per aconseguir-ho, el Patronat de la Passió i el consistori tornaran a posar a la venda uns paquets turístics al preu de 28 euros, que ofereixen les entrades per a les representacions, visites guiades per conèixer el patrimoni cultural i històric d'Ulldecona, i un dinar en un dels quatre restaurants col·laboradors amb la iniciativa.
A la Passió d'Ulldecona hi participen uns 200 actors i tècnics aficionats, i la principal novetat d'enguany serà la incorporació de la música en directe. Les representacions en català, segons l'obra de Jaume Vidal i Alcover, es faran els dies 9, 16 i 30 de març i el 6 d'abril. Les funcions de l'obra en castellà, segons el llibret de Josep Maria Junyent Quintana, es faran els dies 13, 20 i 27 d'abril i l'1 de maig, a partir de les quatre de la tarda i a un preu de 15 euros.

El Punt (26-Febrer-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta