4 de març del 2008

Denuncien l'eòlica Copcisa per haver envaït finques i haver treballat sense permís

La plataforma veïnal Associació en Defensa de la Terra i del Vent de Tots, de la Fatarella, va presentar dijous, a la Guàrdia Civil de Gandesa, una denúncia contra l'empresa Copcisa, que projecta construir els parcs eòlics de Vilalba dels Arcs, la Fatarella i Riba-roja d'Ebre. Segons l'entitat, els operaris haurien entrat a les finques sense permís dels propietaris i van deixar-hi residus. A més, haurien fet treballs sense la llicència de l'Ajuntament de Corbera d'Ebre i sense l'autorització urbanística, ja que la comissió territorial d'Urbanisme encara està tramitant l'expedient. «La denúncia l'hem interposat perquè veïns de la Fatarella han posat en coneixement que, des del 18 de febrer i al terme de Corbera, estan entrant màquines a finques rústiques, pel que sembla relacionades amb la construcció del parc eòlic de Copcisa», afirma l'associació en una nota. A més, la plataforma va enviar ahir un segon comunicat, després que una portaveu de l'empresa digués a la premsa que Copcisa tenia l'autorització dels veïns per entrar a les finques. «No tots els propietaris afectats pels projectes eòlics han signat els convenis proposats per Copcisa», recorda el col·lectiu veïnal. A més, Terra i Vent de Tots també assenyala que encara no s'han resolt les al·legacions que han presentat entitats, veïns i ajuntaments, i que encara falta per decidir els punts on s'instal·laran els 64 aerogeneradors previstos.

El Punt (4-Març-2008)

1 comentari:

  1. Este país, estes comarques, són lo viu exemple d'una república bananera: riu-te'n dels "estats" centramericans, no hi ha res com les Terres de l'Ebre. Mireu's lo mapa del S. Saladié, i lo que seran estes terres d'aquí a res: lo polígon industrial amb monocultiu de producció energètica, lo més gran de Catalunya. I Copcisa i companyia campant a "sus anchas", amb el vist-i-plau i els pantalons abaixats de tots los governs: municipals, comarcals, autonòmics (no arribem a res més!!!)..., i de tots los pares i mares de la pàtria: eh, ERC impoluta? (per cert, impagable lo Puigcercós a la mani anti-MAT: lo cinisme d'estos republicans se supere cada dia).

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta