26 d’abril del 2008

De la Vega nega la falta d'acord amb Catalunya per les obres de la canonada

La vicepresidenta primera del govern de l'Estat, Maria Teresa Fernández de la Vega, va negar ahir que hi haja «discrepàncies» amb la Generalitat per les obres de la interconnexió de xarxes. De la Vega va garantir que tenen «l'objectiu compartit» perquè els barcelonins tinguen aigua, i va afegir-hi que hi ha un acord per fer-ho «sense traure una gota més del riu Ebre». La ministra va explicar que els dos governs encara estan negociant el conveni per construir la canonada que portarà l'aigua de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona. La previsió, al marge de quins siguen els regants que cedeixen l'aigua, és començar les obres en 15 dies, tot i que encara no s'ha decidit qui adjudicarà els treballs ni si la Generalitat haurà de fer les expropiacions.

El Punt (26-Abril-2008)

1 comentari:

  1. Efectivament la Generalitat haurá de gestionar les expropiacions en els trams que la tuberia discurreixi per propieta privada o hi hagi afectacions. Pero el famós "Conveni" sirán figues d'un altre paner..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta