6 de maig del 2008

Tortosa projecta habitatges al nucli antic i obres a l'edifici de l'ajuntament

L'Ajuntament tortosí va aprovar ahir un intercanvi de solars amb GUMTSA, que permetrà construir una vintena d'habitatges al carrer Sant Domènec. La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va explicar que es mantindrà la trama del carrer i la façana de l'illa de cases compreses entre els números 5 i 13. Roigé va aclarir que el número 3, que és propietat de l'Ajuntament, s'enderrocarà per poder eixamplar el carreró de Sant Domènec, mentre que el número 7 està en vies de rehabilitació. Finalment, el número 15 està habitat i és l'immoble que es troba en millors condicions, segons la regidora. D'altra banda, GUMTSA també s'encarregarà de la reforma de l'edifici de l'ajuntament, que permetrà la instal·lació d'un ascensor i la concentració d'atenció al ciutadà a la planta baixa. Per fer-ho, s'aprofitarà el trasllat de la policia local a la nova caserna i de Benestar Social a l'antiga comissaria.

El Punt (6-Maig-2008)

1 comentari:

  1. I ja que estem per aclarar coses. Algú me pot dir si l'ajuntament es propietari ja d'algun immoble de les cases de davant de la catedral? per compra o expropiació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta