9 d’agost del 2008

Fuita d'aigua i restes d'excrements a Ferreries

Aquesta fotografia feta amb la càmera del telèfon mòbil ens serveix avui per denunciar el possible abocament d'aigües fecals a la via pública, que es produeix en un dels carrers principals del barri tortosí de Ferreries. És a l'avinguda Colom, just a la vorera del grup d'habitatges Germans Cruells. En un primer moment ens va semblar que era una fuita d'aigua del sistema de reg de la jardinera, però en dies posteriors vam constatar que el bassal feia massa pudor. Travessar aquesta zona, amb l'aigua entollada i amb les altes temperatures dels últims dies, és una acció gens recomanable si sou una mica aprensius. A més, divendres al migdia (quan vam prendre aquesta fotografia) fins i tot es podien veure restes d'excrements surant a l'aigua. Amb l'objectiu que l'Ajuntament puga localitzar i propiciar la reparació d'aquesta fuita, ja hem introduït la corresponent queixa al web municipal, amb el número d'incidència 827.

3 comentaris:

  1. vaya cosa mes bruta no vull ni passar per allí
    salut i paseus

    gràcies

    ResponElimina
  2. ......"restes d'excrements surant a l'aigua". Com deia l'acudit: " me gusta maestro por lo bien que te explicas". Pero, cal?
    Aixo si, el mobil deu ser bo!!!

    ResponElimina
  3. La crisi farà aflorar tota la inmundícia que hi ha amagada baix dels nostres peus... Preparemos perque això tot just comença a rebentar (canonades a badalona, cloaques a Tortosa...)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta