10 de setembre del 2008

Jarabe de Palo torna a Tortosa, deu anys després

El concert gratuït serà al pavelló firal

Les festes de la Cinta tindran aquesta nit un dels seus plats forts, amb el concert de Jarabe de Palo. El grup de Pau Donés actuarà a partir de les onze de la nit en un dels concerts gratuïts que es faran el pavelló firal de Remolins. D'altra banda, avui s'inaugurarà la nova pista de patinatge, que Tortosa ha construït al raval de Sant Llàtzer.

Jarabe de Palo fa avui a Tortosa un dels seus primers concerts a l'Estat, després de la gira internacional per Amèrica del Sud i Europa, en què ha presentat els temes del seu últim disc, Adelantando. Dissabte passat, el grup de Pau Donés va actuar a Sant Sadurní d'Anoia, i després del concert d'aquesta nit a les festes de la Cinta viatjarà a Madrid i Toledo. En realitat, es tracta de la segona visita de Jarabe de Palo a Tortosa, que ja va portar Donés i el seu grup amb motiu de la gira del disc Depende. Va ser a les festes de la Cinta del 1998, en un concert que també va ser gratuït i que va fer-se a l'avinguda de Lleida, la nit de la Diada, i que va culminar en un ball amb La Salseta del Poble Sec.
L'altra actuació destacada de la Cinta 2008 és el concert, també gratuït, que els Antònia Font oferiran al mateix pavelló firal la nit del 13 de setembre, últim dia de les festes. Avui, el concert de Jarabe de Palo gairebé coincidirà amb l'actuació de Calima a la plaça del Carrilet, dins del festival Músiques Sense Fronteres. Calima, que tocarà a partir de les dotze de la nit, està integrat per músics de Catalunya, Andalusia, Extremadura, Veneçuela, Bulgària i Cuba, i és un projecte de Juanlu El Cani, un dels fundadors del grup Ojos de Brujo.
D'altra banda, avui també tindrà lloc la inauguració de la pista de patinatge de Tortosa, que l'Ajuntament ha construït al parc del barri de Sant Llàtzer, amb un cost de 25.000 euros. L'equipament ocupa 300 metres quadrats i té quatre pistes diferents, que s'han construït amb materials d'última generació.

El Punt (10-Setembre-2008)

Foto: Actualidad Musical

Tot seguit podeu veure el videoclip de la cançó Me gusta como eres, l'últim senzill de Jarabe de Palo, que actua aquesta nit al pavelló firal de Tortosa (23.00 h., gratuït).

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta